Seduna meadow up-Pro yönetici koltuğu alınır mı?

Sadece ürünün özelliklerinde amortisörün karşısında yazmakta. Başka bir yerde göremedim.
Eki Görüntüle 1364946

Araştırın, amortisör de olması önemli değil
Gerekli kriterleri belirttim. Benim dikkat ettiğim hususlar bunlar. Ben size şunu alın diyemem ben uzun yıllardır Girsberger kullanıyorum ama bunu da alın diyemem çünkü pahalı.

Anladım hocam bu dedikleriniz sanırım seduna markasında yoklar. Adore mobilya üzerinde de böyle bir ürün buldum ve tüv rheinland sertifikası mevcut olduğuna dair görsel eklemişler. IKEA Markus stoklara girmezse Seduna yerine bu modele yönelmek daha mantıklı gibi duruyor o zaman.

Aynen ISO falan koltukta hikaye ofis koltuğu alacaksanız belirttiğim kriterlerin dışına çıkmayın işi bilen uzun yıllardır işin içinde olan biri olarak yazıyorum.

Aynen ISO falan koltukta hikaye ofis koltuğu alacaksanız belirttiğim kriterlerin dışına çıkmayın işi bilen uzun yıllardır işin içinde olan biri olarak yazıyorum.

Bürotime, Seduna, Adore Mobilya, IKEA, Nurus dışında Türkiye'de kaliteli ofis koltukları üreten bildiğiniz marka var mı onların da koltuk modellerine bakayım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…