sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Yer Manisa 13 Eylül 2024 #1 Seduna Thunder Pro 1.82 boy 90 kiloyum şu an aktif olarak xDrive Sancak modelini kullanmaktayım ve bacaklarımın yanlarından bastırıyor garip bir tasarıma sahip kendisi Sizce Seduna Thunder Pro boy ve kilo özelliklerime uygun olur mu? Eğer O fiyatlara başka F/P koltuk varsa önerebilir misiniz?
Seduna Thunder Pro 1.82 boy 90 kiloyum şu an aktif olarak xDrive Sancak modelini kullanmaktayım ve bacaklarımın yanlarından bastırıyor garip bir tasarıma sahip kendisi Sizce Seduna Thunder Pro boy ve kilo özelliklerime uygun olur mu? Eğer O fiyatlara başka F/P koltuk varsa önerebilir misiniz?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.992 Çözümler 15 13 Eylül 2024 #2 Ben çok araştırdım bunu, arkadaki plastikten kırılıyor bizim kilolarda. Boy kilo aynı bu arada. Ben xdrive fırtına kullanıyorum şuan sorunum yok.
Ben çok araştırdım bunu, arkadaki plastikten kırılıyor bizim kilolarda. Boy kilo aynı bu arada. Ben xdrive fırtına kullanıyorum şuan sorunum yok.