Seduna Thunder Pro alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar 186 boy 105 kiloyum. Bu koltuğu düşünüyorum. Sizce boy ve kilom buna uygun mudur? Biraz uzunum ve koltuüun bana küçük gelmesini istemiyorum. En önemlisi beli sağlıklı tutması. Sizce bu koltuk alınır mı? Sağlam mıdır?

bel ağrılarımdan dolayı çok fazla koltuk aldım. Öğrerndiğim tek şey koltuk almadan önce denenmesi gererktiği. Şu an ikea matchspell kullanıyorum tavsiye ederim.

Seduna güvenilir bir marka. Müşteri memnuniyeti de gayet yerinde benim deneyimlememe göre. Bu tür koltukların çelik konstruksiyon olduğundan sağlamlığı yeterli gelir. Ama bel rahatlığı için tam bir şey diyemem. Bunun için çok güzel ortopedik bel yastıkları mevcut. Kendiniz için daha konforlu hale getirebilirsiniz bu şekilde.

Seduna güvenilir bir marka. Müşteri memnuniyeti de gayet yerinde benim deneyimlememe göre. Bu tür koltukların çelik konstruksiyon olduğundan sağlamlığı yeterli gelir. Ama bel rahatlığı için tam bir şey diyemem. Bunun için çok güzel ortopedik bel yastıkları mevcut. Kendiniz için daha konforlu hale getirebilirsiniz bu şekilde.

Benim sakıncam şu yani kilom fazla biraz boyum da öyle. Bu beni çok tereddüte düşürüyor.

Bel ağrılarımdan dolayı çok fazla koltuk aldım. Öğrerndiğim tek şey koltuk almadan önce denenmesi gererktiği. Şu an IKEA matchspell kullanıyorum tavsiye ederim.

Hocam bu koltuğu nerede deneyebilirim ki. IKEA koltukları en az 10kdan başlıyor çok fazla.

Benim sakıncam şu yani kilom fazla biraz boyum da öyle. Bu beni çok tereddüte düşürüyor.

Hocam bu koltuğu nerede deneyebilirim ki. IKEA koltukları en az 10kdan başlıyor çok fazla.
İkea flintan kullanıyorum sizin alacağınız koltukla yakın fiyatı. Tip olarak da oldukça benzer koltuklar. İkeanın avantajı kurulumunun daha kolay olmasıdır muhtemelen, çok rahat kurmuştum. Diğer markalar zorlayabiliyor kurulumda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı