Seduna Thunder Pro Fab alınır mı?

Makaleler
3

Hocam ben kullanıyorum sanırım 3200 civarında ocak ayında aldım.
Gayet rahat tek sıkıntısı bel ağrıtmaması için arkada aparat var çok işe yaramıyor gibi.
Benim için çok sıkıntı olmuyor ama internette MİYA MEDİKAL Ortopedik Ofis Sandalye Oto Araç Koltuk Bel Destek YastıÄı Sırt Minderi Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunun gibi şeyler satılıyor rahat edemezseniz alabilirsiniz.

Ben istediğim verimi alamadım bu koltuktan, eski oturduğum minder + yemek masası sandalyesi daha rahattı bundan. Her tarafı plastik neredeyse gıcırdama sorunu ayrı mevzu 1 ay bile olmadı. Biraz daha ekleyip daha kaliteli bir şeye yönelmek gelecek açısından daha uygun olacaktır.

Evet hocam iade seçeneği var diye biliyorum, ben zamanım olmadığından etmedim ama deneyimleyip almak daha mantıklı olur. Beğenmezseniz ve iade kargoyu taşıma konusunda sorununuz yoksa hepsini deneyip alıştığınızla devam edersiniz. Müşteri hizmetlerine iade konusunda danışırsanız daha iyi cevaplar verirler.

Hocam ne yaptınız karar verebildiniz mi? Bende bizzat aynı durumdayım arada kaldığım koltuklara kadar.

Hocam ne yaptınız karar verebildiniz mi? Bende bizzat aynı durumdayım arada kaldığım koltuklara kadar.
Satın aldım, 1-2 gündür kullanıyorum. Rahatlığı vesaire güzel fakat oturduğum yerde 1 gün içerisinde boşluk gibi bir şey oluştu. Oturmadığım yerler hala sertken, oturduğum yeri parmağımla ittirebiliyorum hafif bir boşluk var yani.

Hafızalı sünger midir bilmiyorum ama bu biraz garip geldi.

Hawk V4 aldınız değil mi? Şu aralar seduna thunder'a yöneleceğim gibi duruyor ama emin olamıyorum, araştırmadayım hala.

Hayır Seduna Thunder Pro aldım. 3700 TL'ye geldi.

Anladım hocam birkaç gün kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşma şansınız var mı? Ben de alacağım sanırım fiyatına göre vaad ettiği özelliklerin iyi olmasından dolayı ama bir türlü emin olamadım alıp almama konusunda. Genel malzeme kalitesi felan eminim optimaldir ama rahatlığı konusunda endişeliyim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…