Seduna Thunder Pro fab yönetici koltuğu alınır mı?

ilkaydmr

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu ürün alınır mı?
Oyuncu koltuğu mu tercih etmeliyim yoksa bu ürünü mü bilemedim.
Akşamları 5-6 saat bilgisayarda geçiriyorum. Yayılarak oturmayı ve ayaklarımı masaya uzatıp oturmayı seviyorum.
175cm boy ve 100 kiloya yakınım.
Kesin bütçem yok ama 5-6 bin liradan fazlasını vermek istemiyorum.
Tüm bunlara istinaden bu ürünü mü alayım yoksa oyuncu koltuğu mu bakmalıyım?
Eğer oyuncu koltuğu al derseniz xDrive Toryum modeli nasıl?

Ben bunun arkası fileli olanı kullanıyorum %100 konfor var diyemem. Zaten koltukta konfor varsa duruş bozukluğu da olma ihtimali artıyor, dik durmak yorucu bir şey. Süngeri çok yumuşak değil ama dayanıklı. Sırtı dümdüz yatmıyor.

Ben ucuza aldım fabrikası yakınımdaydı gidip gördüm denedim. İmkanınız varsa deneyin. Denemeden bunları almak biraz riskli

Ben bunun arkası fileli olanı kullanıyorum %100 konfor var diyemem. Zaten koltukta konfor varsa duruş bozukluğu da olma ihtimali artıyor, dik durmak yorucu bir şey. Süngeri çok yumuşak değil ama dayanıklı. Sırtı dümdüz yatmıyor.

Ben ucuza aldım fabrikası yakınımdaydı gidip gördüm denedim. İmkanınız varsa deneyin. Denemeden bunları almak biraz riskli.

Açıkçası deneme şansım pek yok. Akşamları oyun oynarken ya da bir şeyler izlerken 5-6 saat kullanacağım. Beni yorsun istemiyorum açıkçası.
Oyuncu koltuğu mu alsam bu ürünü mü alsam karar veremedim bir türlü.

Açıkçası deneme şansım pek yok. Akşamları oyun oynarken ya da bir şeyler izlerken 5-6 saat kullanacağım. Beni yorsun istemiyorum açıkçası.
Oyuncu koltuğu mu alsam bu ürünü mü alsam karar veremedim bir türlü.
Oyuncu koltukları da çok rahat değil diyorlar -en azından bu bütçede sanırım- kullanan birinin yorumu gerekli. İkea'nın MARKUS koltuğu vardı onu da övüyorlar şu an pahalıdır tahminen. Bifma - LGA gibi sertifikalar oluyor bazı koltuklarda o tip ibareler varsa aslında bir kıstas oluşturur kalitesi bakımından.

Alınmaz demem seduna için ben memnunum ama laptop kullanıyorum yorulunca yatağa çekiliyorum. Oyuncu koltuğum da vardı bir daha oyuncu koltuğu alır mıyım sanmıyorum özellikle de kumaş değilse asla almam, sedunayı da alırken kumaş olsun ofis koltuğu gibi olsun diye aldım zaten. Ama biraz pahalı sanki şu an yani

İyice kafam karıştı şimdi :D
Yani şimdi bir koltuk için 9-10 bin lira bütçelere çıkmakta istemiyorum açıkçası. Bilemedim kararsız kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı