Seduna thunder Pro vs Hawk Gaming Chair fab V4

Bütçe
4000-6000
Hocam hala kullanıyor musunuz tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Evet 4-5 ay gibi bir süre oldu çok memunum iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum eğer benim gibi arada kalan arkadaşlar varsa kesinlikle dandik oyuncu koltugu yerine düzgün bir ofis koltugu işine yaracaktır işim gereği günde 9 saate yakın PC başında oturuyorum sırt ağrılarım azaldı tabii ki çok uzun süre kullandıgım için gün içerisinde koltugu arkasına yastık koydum biraz daha rahat etmek amaçlı oldukça memnunum öneririm

Evet 4-5 ay gibi bir süre oldu çok memunum iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum eğer benim gibi arada kalan arkadaşlar varsa kesinlikle dandik oyuncu koltugu yerine düzgün bir ofis koltugu işine yaracaktır işim gereği günde 9 saate yakın PC başında oturuyorum sırt ağrılarım azaldı tabii ki çok uzun süre kullandıgım için gün içerisinde koltugu arkasına yastık koydum biraz daha rahat etmek amaçlı oldukça memnunum öneririm.

Hocam bende almayı düşünüyordum ama çok kararsızım 1.80 boyum 87 kilom var sizce bana uyar mı yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Hocam bende almayı düşünüyordum ama çok kararsızım 1.80 boyum 87 kilom var sizce bana uyar mı yanıtınız için çok teşekkür ederim.

181 85 kiloyum sorunsuz bir şekilde alabilirsin zaten beklentimin üstünde bir malzeme kalitesi ile şaşırttı beni

Ve alacaksan siyahını almanı öneririm beyazının kol dayama kısmı sert tahta gibi siyahında ise yumuşak bir kol dayama ile geliyor

181 85 kiloyum sorunsuz bir şekilde alabilirsin zaten beklentimin üstünde bir malzeme kalitesi ile şaşırttı beni.

Ve alacaksan siyahını almanı öneririm beyazının kol dayama kısmı sert tahta gibi siyahında ise yumuşak bir kol dayama ile geliyor.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam benim de tercihim seduna olacak kafam çok karışıktı tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı