Seed4 Me VPN Bağlantı Sorunu
Yakın zamanda iyi bir promosyon vermesi sebebiyle
https://seed4.me/ VPN'e kaydoldum. Fakat bağlantı kurmaya çalıştığımda asla bağlantı sağlayamıyorum. VPN'i ilk çalıştırdığımda bildirim ekranında " Bu ağın başka bir bilgisayar tarafından görüntülenmesine izin veriyor musunuz?" ya da buna benzer bir bildirim gördüm ve sızma girişimi olduğunu düşünüp onay vermedim. Sanırım bu yüzden bir türlü bağlanamıyorum. Uygulamada oturum kapatıp bağlanmaya çalıştığımda aynı soruyu tekrar sordu, izin verdiğimde sorunsuz bağlandı. Fakat 1 haftalık deneme süresi bittiğinde tekrar oturum açmam gerekti. Oturum açınca otomatik olarak tekrar bağlantıyı kesti ve yine bağlanamadım. Vermediğim izinle ilgili ayarı değiştirmek için Windows'un "Ağ Sıfırlama" özelliğini bile denedim. Sonuç değişmedi. Uygulamada oturum açtığım anda bağlantıyı kesiyor ve bir daha bağlanamıyorum. Başka hesap kullanmayı denedim, sonuç aynı. Oturum açmadan kullanmayı denediğimde deneme süresi bittiği için bağlanamıyorum.
Programın destek bölümüne e posta gönderdim. Fakat "Sorununuzla ilgileneceğiz" benzeri otomatik bir cevap haricinde aylardır bir dönüş alamadım veya çözüm bulamadım.
"Başka VPN kullan", "VPN kullanma" gibi önerilerin dışında, sorunun çözümüne yönelik bir bilginiz ya da öneriniz varsa yarımcı olursanız sevinirim.