MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Mouse kendi kendine çift tıklamaya başladı sorunun nereden çıktığı bilmiyorum. Birden kendi kendine oldu belli bir çözümü yok mu?
Mouse kendi kendine çift tıklamaya başladı sorunun nereden çıktığı bilmiyorum. Birden kendi kendine oldu belli bir çözümü yok mu?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 23 Eylül 2022 #2 Çözümü servis ve değişim.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #3 Ben de aynı sıkıntıyla karşılaştık geçen sene. Servise gönderdim ve değişim verdiler.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 23 Eylül 2022 #4 Garantiye gönderebilirsin. Kronik sorunlu diye bas bas bağırdık ama neyse. Sorunlu bir mouse ve çift tıklama sorunları çok fazla.
Garantiye gönderebilirsin. Kronik sorunlu diye bas bas bağırdık ama neyse. Sorunlu bir mouse ve çift tıklama sorunları çok fazla.
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 WeissesFleisch dedi: Ben de aynı sıkıntıyla karşılaştık geçen sene. Servise gönderdim ve değişim verdiler. Genişletmek için tıkla... Ürünü BİM'den almıştım servis için kime göndericeğim? BİM'e mi SteelSeries'a mı?
WeissesFleisch dedi: Ben de aynı sıkıntıyla karşılaştık geçen sene. Servise gönderdim ve değişim verdiler. Genişletmek için tıkla... Ürünü BİM'den almıştım servis için kime göndericeğim? BİM'e mi SteelSeries'a mı?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 23 Eylül 2022 #6 Garanti kağıdında yazan yere.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #7 MrEpoch dedi: Ürünü BİM'den almıştım servis için kime göndericeğim? BİM'e mi SteelSeries'a mı? Genişletmek için tıkla... SteelSeries direkt olarak Türkiye'de bulunmuyor internetten distribütörü bulup onu aramanız gerekiyor. Onlar size bir kod veriyor ve kargoya o şekilde veriyorsunuz.
MrEpoch dedi: Ürünü BİM'den almıştım servis için kime göndericeğim? BİM'e mi SteelSeries'a mı? Genişletmek için tıkla... SteelSeries direkt olarak Türkiye'de bulunmuyor internetten distribütörü bulup onu aramanız gerekiyor. Onlar size bir kod veriyor ve kargoya o şekilde veriyorsunuz.
MrEpoch Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #8 Garanti belgesini buldum göndericeğim. Bir soru daha soracağım. Değiştirmeme ihtimaline karşın bu fareden nasıl kurtulacağım?
Garanti belgesini buldum göndericeğim. Bir soru daha soracağım. Değiştirmeme ihtimaline karşın bu fareden nasıl kurtulacağım?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 24 Eylül 2022 #9 Niye değiştirnesinler garantisi ve faturası varsa?