5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #1 Şeffaf dosya ikonu yapamıyorum, siyah olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 EroShere dedi: Şeffaf dosya ikonu yapamıyorum, siyah olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1824536 Genişletmek için tıkla... Kendiniz boş .ico uzantılı transparan resim oluşturup onu yapın.
EroShere dedi: Şeffaf dosya ikonu yapamıyorum, siyah olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1824536 Genişletmek için tıkla... Kendiniz boş .ico uzantılı transparan resim oluşturup onu yapın.
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #3 Clatran dedi: Kendiniz boş .ICO uzantılı transparan resim oluşturup onu yapın. Genişletmek için tıkla... Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor.
Clatran dedi: Kendiniz boş .ICO uzantılı transparan resim oluşturup onu yapın. Genişletmek için tıkla... Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 EroShere dedi: Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Klasöre sağ tıklayıp özellikler diyin, özelleştire gelip simge değiştire tıklayın. Yan tarafta şeffaf olan birkaç ikon olacak. Onları deneyin.
EroShere dedi: Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Klasöre sağ tıklayıp özellikler diyin, özelleştire gelip simge değiştire tıklayın. Yan tarafta şeffaf olan birkaç ikon olacak. Onları deneyin.
Demosthenes Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 EroShere dedi: Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım seçili temaya göre yapıyordu koyu tema seçiliyse ondandır.
EroShere dedi: Kral aynısını yaptım transparan resimleri siyah gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım seçili temaya göre yapıyordu koyu tema seçiliyse ondandır.
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #6 Clatran dedi: Klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin, özelleştire gelip simge değiştire tıklayın. Yan tarafta şeffaf olan birkaç ikon olacak. Onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Gülüm anlamıyor musun? Zaten sıkıntı siyah olması onu yapınca. Demosthenes dedi: Sanırım seçili temaya göre yapıyordu koyu tema seçiliyse ondandır. Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Clatran dedi: Klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin, özelleştire gelip simge değiştire tıklayın. Yan tarafta şeffaf olan birkaç ikon olacak. Onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Gülüm anlamıyor musun? Zaten sıkıntı siyah olması onu yapınca. Demosthenes dedi: Sanırım seçili temaya göre yapıyordu koyu tema seçiliyse ondandır. Genişletmek için tıkla... Düzeldi.