Şeffaf görev çubuğu nasıl kullanılır?

om3r_txt

Femtopat
Daha fazla  
Microsoft Store'den görev çubuğunu şeffaf yapmak için TranslucentTB diye bir uygulama indirdim. Masaüstünde şeffaf oluyor fakat başka bir şey açınca şeffaflığı gidiyor. Tüm ayarlarını inceledim fakat bununla ilgili bir ayar göremedim. Bu sorun düzeltilebiliyor mu yoksa Windows mu fixledi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TranslucentTB'nin ayarlarında durumlara göre uygulamanın nasıl davranması gerektiğini ayarlayabildiğiniz seçenekler var. Sağ alttaki ok kısmından TranslucentTB'nin ikonuna sağ tıkladığınızda görürsünüz. Oradaki her bir durum için TranslucentTB'nin davranışını ayarlamanız gerekiyor.

Görev çubuğunun sağ alt köşesindeki yukarı ok işaretine basınca orada programa ait bir simge olması lazım, ona sağ tıklayınca bir menü açılıyor. Açılan menüden "Maximised window" kısmına gelip "Enabled" yazan tiki kaldırmayı deneyin.

Daha iyi anlaşılabilmesi açısından eski bir ekran görüntümü buraya bırakıyorum.

Programdaki menüler artık değişmiş olabilir, programı uzun zamandır kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Seçeneği bulamazsanız bahsettiğim menünün ekran görüntüsünü paylaşmanız durumunda yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…