Aglasun Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 33 3 Eylül 2022 #1 Öncelikle sararma neden geçmez? 2.cisi ise tükenmez kalem boyası var ne yaptıysam çıkmadı yav çamaşır suyu bile 3 ise telefon arkası çizilmiş.
Öncelikle sararma neden geçmez? 2.cisi ise tükenmez kalem boyası var ne yaptıysam çıkmadı yav çamaşır suyu bile 3 ise telefon arkası çizilmiş.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.184 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Bu malzeme doğada aşınıyor ve rengi değişiyor. Dönüşü yok.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 3 Eylül 2022 #3 Ben bulaşık deterjanıyla yıkadım az bir şey gitti bunun dönüşü yok şeffaf kılıflar gereksiz çok pahalı değil kılıflar alın renkli bir tane.
Ben bulaşık deterjanıyla yıkadım az bir şey gitti bunun dönüşü yok şeffaf kılıflar gereksiz çok pahalı değil kılıflar alın renkli bir tane.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Hidrojen peroksit çıkarıyor olabilir. Genelde elektronik sararmalarında falan kullanılıyor. %3'lük bir solüsyon alıp deneyebilirsiniz. Eczanede oksijenli su diye geçer. Tabi değer mi bilmem kılıftan pahalı olabilir.
Hidrojen peroksit çıkarıyor olabilir. Genelde elektronik sararmalarında falan kullanılıyor. %3'lük bir solüsyon alıp deneyebilirsiniz. Eczanede oksijenli su diye geçer. Tabi değer mi bilmem kılıftan pahalı olabilir.