Şeffaf plak tedavisi yapılır mı?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Şeffaf plak tedavisi için dün bir kliniğe gittim.

Diş teli:50.000 TL.
Şeffaf plak: 75.000 TL / 6 = 12.500 6 ay taksitle gibi bir ödeme konusunda yardımcı oldu. Inzivayn mi en iyi markaymış sanırım.

Dişlerim çok şükür çok bozuk değil fakat tabii ki yamukluk var hatta ben sadece üst çeneye yaptırmak istiyordum. Fiyat farkı çok olmuyor diye 2sine de yaptırma kararı aldım.

Şeffaf plak yapan var mı? Tavsiyeleri neler?

Disiplin gerektiren bir süreç. Önemli olan kısım hijyen. Plakları sabah ve akşam sıvı sabunla temizlemeniz önemli bir nokta. Dişinizi fırçalamayı da aksatmamanız gerekiyor. uygun şekilde kullanmazsanız dişlerinize zarar verebilir. Plak kullanmak diş telinden daha iyi ama. Bir de tedaviye başlamadan önce dişinizde diş taşı varsa onu temizletmeniz ve diş etinizde kırmızılıklar varsa tedavi ettirmeniz iyi olur.

Diş taşı temizliğini az sonra yapacağım sonra 20 lik dişimi çektireceğim. Bir de uygun randevu bulursam 4 tane dolgum var. Dolgu yapacsgim fakat film çekimlerim yapıldı. Doktor dolgu yapsan da bisey olmaz dedi ama dolgu yapınca dişin şekli değişiyor sonuçta nasıl bir şey olmaz onu anlamadım

Dolgu yapıldığında dişin genel yapısı korunur ve büyük bir şekil değişimi olmaz. Özellikle estetik dolgular dişin orijinal formuna uygun şekilde yapılır. Ama tabii ki dişin çürük veya kırık olan bölgesine göre ufak farklılıklar olabilir. Bu ufak farklılıklar gerçekten küçük olduğu için plaklarla ilgili bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sonuçta plaklar biraz esnek bir yapıya sahip. Bu konuda uzman değilim kendi araştırmamdan ve bilgi birikimimden yola çıkarak sorunuza yanıt verdim. Eğer görüştüğünüz doktordan emin değilseniz başka bir uzmana bu konuda danışmanızı tavsiye ederim.

Hocam bende tel tedavisi düşünüyorum onun için fiyat almaya gittim. Tel için 4 taksit 90.000, şeffaf plak için yine 4 taksit 120.000 dedi. Sizin yazdığınız fiyatla kıyaslayınca baya pahalı duruyor. Şehir Düzce. Siz hangi şehirde gittiniz acaba?

Hocam kesin tavsiyem size şeffaf plak kullanmanız fakat fiyatlar çok pahalı geldi nedense. Bence bir kaç yere daha fiyat sorun. Ben 30 ocak ta bu fiyatı almıştım 6 taksitle Antalya gibi pahalı Bi yerde.

Ne olursa olsun 20 30 Bi şekilde fedakarlık yapın ama plak kullanın diyorum. Eğer bide telin görünümü sizi rahatsız edecekse..

Kesinlikle bende plak düşünüyorum hocam. İstanbul'da oturuyorum normalde. Düzce de okuduğum için ilk buradan fiyat aldım. Belki büyük şehirlerde daha uygundur fiyatı. İstanbul'a gittiğimde birkaç yerden daha fiyat alacağım ona göre hareket edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…