Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar şeftalı kurdu yedim hem de bayağı bir kısaca tüm şeftaliyi yedim ve sonda fark ettim kurt olduğunu. Kusayım mı bilerek yoksa bir şey yapmama gerek yok mu?
Arkadaşlar şeftalı kurdu yedim hem de bayağı bir kısaca tüm şeftaliyi yedim ve sonda fark ettim kurt olduğunu. Kusayım mı bilerek yoksa bir şey yapmama gerek yok mu?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.326 Çözümler 6 Yer Ankara 17 Ağustos 2023 #2 Bir şey olmaz geçmiş olsun.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Ağustos 2023 #3 trurebellion dedi: Bir şey olmaz geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çoğalırlar mı içimde acaba titizim de bu konuda.
trurebellion dedi: Bir şey olmaz geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çoğalırlar mı içimde acaba titizim de bu konuda.
Thomas Shelby00 Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 456 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 Afiyet bal şeker olsun hocam kampta biz neler yiyoruz hiçbir şey olmaz.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Ağustos 2023 #5 Protein hocam bos verin
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.326 Çözümler 6 Yer Ankara 17 Ağustos 2023 #6 Everythink dedi: Çoğalırlar mı içimde acaba titizim de bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl olsun sindirim enzimleriniz onları direkt yokeder size de proteini kalır.
Everythink dedi: Çoğalırlar mı içimde acaba titizim de bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl olsun sindirim enzimleriniz onları direkt yokeder size de proteini kalır.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Ağustos 2023 #7 trurebellion dedi: Hocam nasıl olsun sindirim enzimleriniz onları direkt yokeder size de proteini kalır. Genişletmek için tıkla... Oh iyi iyi protein iyidir
trurebellion dedi: Hocam nasıl olsun sindirim enzimleriniz onları direkt yokeder size de proteini kalır. Genişletmek için tıkla... Oh iyi iyi protein iyidir
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.025 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #8 Afiyet bal şeker olsun hocam bir şey olmaz.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 17 Ağustos 2023 #9 Yenur Omega 5 . Şaka bir yana hiçbir şey olmaz hocam. Zaten bir meyvede eğer kurt varsa; doğal, ilaçsız ve geninin değiştirilmediğine işarettir.
Yenur Omega 5 . Şaka bir yana hiçbir şey olmaz hocam. Zaten bir meyvede eğer kurt varsa; doğal, ilaçsız ve geninin değiştirilmediğine işarettir.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Ağustos 2023 #10 Negative Sir dedi: Yenur Omega 5 . Şaka bir yana hiçbir şey olmaz hocam. Zaten bir meyvede eğer kurt varsa; doğal, ilaçsız ve geninin değiştirilmediğine işarettir. Genişletmek için tıkla... ama yediğim bozuktu direk zaten rengide değişikti 1 gün geçti aradan oysa ki neyse sağlık olsun
Negative Sir dedi: Yenur Omega 5 . Şaka bir yana hiçbir şey olmaz hocam. Zaten bir meyvede eğer kurt varsa; doğal, ilaçsız ve geninin değiştirilmediğine işarettir. Genişletmek için tıkla... ama yediğim bozuktu direk zaten rengide değişikti 1 gün geçti aradan oysa ki neyse sağlık olsun