A aLpaGu* Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #1 Evet arkadaşlar elimde seg TV var. Sorunu ise sesin olması ve görüntünün olmaması sizce sorunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2017
Evet arkadaşlar elimde seg TV var. Sorunu ise sesin olması ve görüntünün olmaması sizce sorunun sebebi nedir?
Tunahan23 Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer İstanbul 10 Temmuz 2017 #2 Aynı marka ve aynı sorun dün bende de başladı. Çözüm bekliyorum, can sıkıcı bir durum.
Tunahan23 Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer İstanbul 27 Aralık 2017 #3 Çözdüm sorunu ben arka aydınlatma ledleri yanmıştı yenisini taktık ekranda görüntüde bişey yok sadece görülmeyecek kadar kararıyor ekran yakından flaş tutup bakın ekrana ufak tefek oynamalar gözüküyor.
Çözdüm sorunu ben arka aydınlatma ledleri yanmıştı yenisini taktık ekranda görüntüde bişey yok sadece görülmeyecek kadar kararıyor ekran yakından flaş tutup bakın ekrana ufak tefek oynamalar gözüküyor.