R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Herekse selamlar. Segotep lumos G6 alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.647 Çözümler 52 25 Şubat 2025 #2 Razadorrrrrr dedi: Herekse selamlar. Segotep lumos G6 alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınmaz bütçeniz nedir?
Razadorrrrrr dedi: Herekse selamlar. Segotep lumos G6 alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınmaz bütçeniz nedir?
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Burak Karabal dedi: Alınmaz bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1000-1500 arası çok bişey değil ama bu kadar var
Burak Karabal dedi: Alınmaz bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1000-1500 arası çok bişey değil ama bu kadar var
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.647 Çözümler 52 25 Şubat 2025 #4 Razadorrrrrr dedi: 1000-1500 arası çok bişey değil ama bu kadar var Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Fiyatı fazla geldiyse başka öneri yapabilirim.
Razadorrrrrr dedi: 1000-1500 arası çok bişey değil ama bu kadar var Genişletmek için tıkla... Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Fiyatı fazla geldiyse başka öneri yapabilirim.
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 Burak Karabal dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Fiyatı fazla geldiyse başka öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Baya güzel birşeymiş bu he eyw reis bi boyutlarına bakayım özelliklerine bakayım yazarım
Burak Karabal dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Fiyatı fazla geldiyse başka öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Baya güzel birşeymiş bu he eyw reis bi boyutlarına bakayım özelliklerine bakayım yazarım
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.647 Çözümler 52 25 Şubat 2025 #6 Razadorrrrrr dedi: Bayağı güzel bir şeymiş bu he eyvallah reis bir boyutlarına bakayım özelliklerine bakayım yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kasaya uymuyorsa kasa CPU fan desteği boyutunu yazarak geri dönüş yaparsınız.
Razadorrrrrr dedi: Bayağı güzel bir şeymiş bu he eyvallah reis bir boyutlarına bakayım özelliklerine bakayım yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kasaya uymuyorsa kasa CPU fan desteği boyutunu yazarak geri dönüş yaparsınız.
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 Burak Karabal dedi: Tamamdır kasaya uymuyorsa kasa CPU fan desteği boyutunu yazarak geri dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Uymuyormuş reis benim kasam en fazla 12cm destekliyor
Burak Karabal dedi: Tamamdır kasaya uymuyorsa kasa CPU fan desteği boyutunu yazarak geri dönüş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Uymuyormuş reis benim kasam en fazla 12cm destekliyor
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.647 Çözümler 52 25 Şubat 2025 #8 Razadorrrrrr dedi: Uymuyormuş reis benim kasam en fazla 12cm destekliyor. Genişletmek için tıkla... Kasa marka model belirtir misiniz?
Razadorrrrrr dedi: Uymuyormuş reis benim kasam en fazla 12cm destekliyor. Genişletmek için tıkla... Kasa marka model belirtir misiniz?
R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #9 Burak Karabal dedi: Kasa marka model belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor Razadorrrrrr dedi: Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Kasa marka model belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deepcıol ak400 digital var reis baya iyi görünüyor o güzelmidir Son düzenleme: 25 Şubat 2025
Burak Karabal dedi: Kasa marka model belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor Razadorrrrrr dedi: Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Kasa marka model belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deepcıol ak400 digital var reis baya iyi görünüyor o güzelmidir
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.647 Çözümler 52 25 Şubat 2025 #10 Razadorrrrrr dedi: Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor. Deepcıol AK400 digital var reis bayağı iyi görünüyor o güzel midir? Genişletmek için tıkla... Bu sığmazsa o da sığmayabilir kasanın fotoğrafını atarsanız bulabilirim.
Razadorrrrrr dedi: Reis marka model bilmiyorum bayağı oldu alalı fanlardada yazmıyor ama 12 Cm'yi geçince RAM'a çarpıyor. Deepcıol AK400 digital var reis bayağı iyi görünüyor o güzel midir? Genişletmek için tıkla... Bu sığmazsa o da sığmayabilir kasanın fotoğrafını atarsanız bulabilirim.