murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 6 Perşembe 18:48 #1 Bu metal yamukluğu hasar mı yoksa normal mi?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.121 Çözümler 49 Yer Ankara Perşembe 18:51 #2 Montaj veya paketleme sırasında yamulmuş. Genelde petekler hassas oluyor ufak bir müdahale ile düzeltilebilir.
Montaj veya paketleme sırasında yamulmuş. Genelde petekler hassas oluyor ufak bir müdahale ile düzeltilebilir.
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 6 Perşembe 22:03 #3 Mortis06 dedi: Montaj veya paketleme sırasında yamulmuş. Genelde petekler hassas oluyor ufak bir müdahale ile düzeltilebilir. Genişletmek için tıkla... Böyle kullanmanın zararı olur mu peki hocam, benim için görsellik olarak önemli değil.
Mortis06 dedi: Montaj veya paketleme sırasında yamulmuş. Genelde petekler hassas oluyor ufak bir müdahale ile düzeltilebilir. Genişletmek için tıkla... Böyle kullanmanın zararı olur mu peki hocam, benim için görsellik olarak önemli değil.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.121 Çözümler 49 Yer Ankara Perşembe 22:56 #4 murty0 dedi: Böyle kullanmanın zararı olur mu peki hocam, benim için görsellik olarak önemli değil. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam, bir tarafın tamamı ya da büyük kısmı böyle olsa hava akışı etkilenirdi.
murty0 dedi: Böyle kullanmanın zararı olur mu peki hocam, benim için görsellik olarak önemli değil. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam, bir tarafın tamamı ya da büyük kısmı böyle olsa hava akışı etkilenirdi.