İçinde MOV yok. Akım korumalı priz ile kullan. Bunun dışında iç bileşenleri giriş seviye ortalama.Gaming gecesinden hazır sistemin içinde bu PSU'yu tercih ettim, 7800x3D ve RX 9070 XT ile birlikte.Segotep Endura 1 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
750W ucu ucuna yeterli olacaktır diye düşünüyorum fakat PSU'nun kalitesi hakkında endişelerim var, kısa sürede daha iyi bir PSU almam gerekir mi?
C+ seviyesi bir PSU, tek sıkıntı MOV yok akım korumalı priz kullanılması iyi olur.Gaming gecesinden hazır sistemin içinde bu PSU'yu tercih ettim, 7800x3D ve RX 9070 XT ile birlikte.Segotep Endura 1 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
750W ucu ucuna yeterli olacaktır diye düşünüyorum fakat PSU'nun kalitesi hakkında endişelerim var, kısa sürede daha iyi bir PSU almam gerekir mi?
İçinde MOV yok. Akım korumalı priz ile kullan. Bunun dışında iç bileşenleri giriş seviye ortalama.
Teşekkür ederim, ileride hangi PSU'yu satın almamı önerirsiniz? Ekran kartı 3*8 pine sahip.C+ seviyesi bir PSU, tek sıkıntı MOV yok akım korumalı priz kullanılması iyi olur.
Bu arada İsimbulamajim adlı kişinin tavsiyesi ile sistemi bu şekilde aldınız değil mi?Teşekkür ederim, ileride hangi PSU'yu satın almamı önerirsiniz? Ekran kartı 3*8 pine sahip.
Bütçe?Teşekkür ederim, ileride hangi PSU'yu satın almamı önerirsiniz? Ekran kartı 3*8 pine sahip.
Evet onun da katkısı varBu arada İsimbulamajim adlı kişinin tavsiyesi ile sistemi bu şekilde aldınız değil mi?
5-6 binBütçe?
Benim o.Evet onun da katkısı varFakat o Ryzen 7 7700 ile özelleştirmiş.
Evet onun da katkısı varFakat o Ryzen 7 7700 ile özelleştirmiş.
5-6 bin
Yo 7800X3D olarak:Fakat o Ryzen 7 7700 ile özelleştirmiş.