Finnegann Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 275 Yer Raccoon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #1 Geçen gün bilgisayarıma segurazo antivirüs diye bir uygulama indi. Fakat ben antivirüs olduğuna inanmıyorum. Çünkü silinmiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2020
Geçen gün bilgisayarıma segurazo antivirüs diye bir uygulama indi. Fakat ben antivirüs olduğuna inanmıyorum. Çünkü silinmiyor. Ne yapabilirim?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #2 Güvenli mod'a geç orada kaldır. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net
Güvenli mod'a geç orada kaldır. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net
ardasahin0811 Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 2 9 Şubat 2020 #3 Malwarebytes programını indir. Tarasın PC'yi. Algılayıp siliyor.
Finnegann Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 275 Yer Raccoon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #4 Konu çözüldü uygulamayı indirdim ve silindi.