Segway F3 Pro scooter'ın şarjı hızlı bitiyor

Öncelikle sıfır mı aldınız ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Çünkü bataryayı 4 5 kez tam şarj etme ile tam performansına ulaşır en başta hızlı gitmesi normal. Kardeşime de F2 Pro scooter aldım 1 2 gün sonra iki kişi gezdik normal yokuşlar çıktık indik şarj 20km gitti gitmedi (bataryayı 2 kez civarı ancak sarj etti). Hatta geçen beni aldı 3 4 km yokuş çıktık çoğunluğu dik yokuş hatta bazı yerlerde tıkandı destek vere vere çıktık. 50 derece oldu ve şarjı %40 gitti sadece 4 km de yani böyle çok dik 2 kişi yokuş çıksan 10km anca gidecek kardeşim 33 kilo ben 75 kiloyum. Sonra şüphelendim bir test yapmak amaçlı sabah 5'te yola çıktık 93 şarj ile başladık en başlarda sadece kardeşim sürdü 33kg full düz yol D modunda hız sabitledi 15km ye %9 şarj ile tam 10km yol gitti kayıtları var km de 1 gidiyordu sürekli kontrol ettim batarya 80 kaldığında 13km yol gitti böyle böyle gitti sonra şarj bu oranla gitti ara ara bende sürdüğüm için hızlı bitti sadece o sürse 90 100km gidecek scooter 55km vadediyor(bu testler 70 75kg normal bireyle yapıldığı için). Anlatmak istediğim kilo çok önemli yokuş eğim çok önemli sonra işte ben sürdüm 2 kişi yokuş filan çıktık derken ciddi şekilde hızlı bitti 47 48km de şarj 14'e düştü. 70 75kg insan düz yolda gitse 40 45 km hayli hayli gider bizim yaptığımız gibi enerji tasarrufu açıp D modunda 15 20 ile gitsen 55 60'ı da bulur bile bence. Size şunu demek istiyorum kilonuzu baz alarak tamamen düz yolda bir test gerçekleştirin isterseniz enerji tasarrufunu da açın ve D modunda 15 20km hızla gidin ne kadar yavaşlayıp tekrar gaz basarsanız sarjınız o kadar hızlı gidecek bu yüzden 15 20 arası sabitlemenizi öneririm buraya yazın duruma göre iade başlatabilirsiniz iyi sürüşler 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı