Kyruse Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #11 valla bende bilmiyorum anlamadım üstüne serviste çizmişler etrafını siz yaptınız diyorlar bize geldiğinde temizdi diyorlar rezillik ya Şarj portunun slikonunu bile kopartmışlar.
valla bende bilmiyorum anlamadım üstüne serviste çizmişler etrafını siz yaptınız diyorlar bize geldiğinde temizdi diyorlar rezillik ya Şarj portunun slikonunu bile kopartmışlar.
O OdTin Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #12 Onvo'dan ben bu sebeplerle kaçındım o bile daha iyi sanırım. Keşke Onvo alsaydım. E peki napacaksın? Ya da ne yapacağız öyle mi kalacak?
Onvo'dan ben bu sebeplerle kaçındım o bile daha iyi sanırım. Keşke Onvo alsaydım. E peki napacaksın? Ya da ne yapacağız öyle mi kalacak?
Kyruse Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #13 valla bilmiyorum başka bir servise götürücem farklı bir yerdeki bakalım aynısınımı söyleyecekler
O OdTin Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #14 hangisine gitmiştin nereye gitmeyi planlıyorsun
Kyruse Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #15 OdTin dedi: Hangisine gitmiştin nereye gitmeyi planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Üsküdar'da bir yetkili servise götürmüştüm kültür teknik servis hizmetleri ne götüreceğim bir de.
OdTin dedi: Hangisine gitmiştin nereye gitmeyi planlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Üsküdar'da bir yetkili servise götürmüştüm kültür teknik servis hizmetleri ne götüreceğim bir de.
O OdTin Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #16 Sonuçtan haberdar edersen memnun olurum çok canımı sıktı. Beklentimin üstünde yokuş performansı verdi memnun oldum ama menzil canımı çok sıktı. Noldu son durum Son düzenleme: 10 Aralık 2024
Sonuçtan haberdar edersen memnun olurum çok canımı sıktı. Beklentimin üstünde yokuş performansı verdi memnun oldum ama menzil canımı çok sıktı. Noldu son durum
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #17 Bende 40 km menzilli başka marka scooter var. 20 km gidiyor. Fabrika verisi menziller hikaye. Dümdüz yolda kilolu olmayan biri sürerse ancak 40 km gider.
Bende 40 km menzilli başka marka scooter var. 20 km gidiyor. Fabrika verisi menziller hikaye. Dümdüz yolda kilolu olmayan biri sürerse ancak 40 km gider.