iVaynaXZ Femtopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 12:43 #1 Segway ZT 3 Pro 1.2K km'de 37 k'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35k'ya ikinci el mi alayim? Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 12:49
Segway ZT 3 Pro 1.2K km'de 37 k'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35k'ya ikinci el mi alayim? Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e?
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 919 Çözümler 4 Çarşamba 13:01 #2 iVaynaXZ dedi: Segway zt 3 Pro 1.2K Km'de 37 K'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35K'ya ikinci el mi alayim? Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e? Genişletmek için tıkla... Konfora önem veriyorsan ZT3 Pro al fakat hıza önem veriyorsan RX 4 al ama RX5 sakın alma.
iVaynaXZ dedi: Segway zt 3 Pro 1.2K Km'de 37 K'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35K'ya ikinci el mi alayim? Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e? Genişletmek için tıkla... Konfora önem veriyorsan ZT3 Pro al fakat hıza önem veriyorsan RX 4 al ama RX5 sakın alma.
iVaynaXZ Femtopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:50 #3 arabacı adam dedi: Konfora önem veriyorsan ZT3 Pro al fakat hıza önem veriyorsan RX 4 al ama RX5 sakın alma. Genişletmek için tıkla... Yozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorum iVaynaXZ dedi: Yozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorum Genişletmek için tıkla... Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bi cihaz ariyorum ya cok mu sey istiyorum
arabacı adam dedi: Konfora önem veriyorsan ZT3 Pro al fakat hıza önem veriyorsan RX 4 al ama RX5 sakın alma. Genişletmek için tıkla... Yozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorum iVaynaXZ dedi: Yozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorum Genişletmek için tıkla... Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bi cihaz ariyorum ya cok mu sey istiyorum
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 919 Çözümler 4 Çarşamba 20:42 #4 iVaynaXZ dedi: Yozgat'ta inanilmaz yokuslar var zt 3 çıkar mı bilemiyorum ondan cekiniyorum. Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bir cihaz ariyorum ya cok mu şey istiyorum. Genişletmek için tıkla... RX 4 alabilirsin hocam.
iVaynaXZ dedi: Yozgat'ta inanilmaz yokuslar var zt 3 çıkar mı bilemiyorum ondan cekiniyorum. Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bir cihaz ariyorum ya cok mu şey istiyorum. Genişletmek için tıkla... RX 4 alabilirsin hocam.
iVaynaXZ Femtopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #5 arabacı adam dedi: RX 4 alabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi cok kotu degil mi hocam 2 yil sonra satmak istedigimde zt 3 pro dsha uygun olur gibi feldi Rx 4 satin aldim 41 kya umarim uzmez Son düzenleme: 23 dakika önce
arabacı adam dedi: RX 4 alabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi cok kotu degil mi hocam 2 yil sonra satmak istedigimde zt 3 pro dsha uygun olur gibi feldi Rx 4 satin aldim 41 kya umarim uzmez