Segway zt 3 Pro 1.2K Km'de 37 K'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35K'ya ikinci el mi alayim?
Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e?
Yozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorumKonfora önem veriyorsan ZT3 Pro al fakat hıza önem veriyorsan RX 4 al ama RX5 sakın alma.
Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bi cihaz ariyorum ya cok mu sey istiyorumYozgatta inanilmaz yokuslar var zt 3 cikarmi bilemiyorum ondan cekiniyorum
Yozgat'ta inanilmaz yokuslar var zt 3 çıkar mı bilemiyorum ondan cekiniyorum.
Ayrica 4 yil kadar gunder 15 km kullanabilecegim bir cihaz ariyorum ya cok mu şey istiyorum.
Malzeme kalitesi cok kotu degil mi hocam 2 yil sonra satmak istedigimde zt 3 pro dsha uygun olur gibi feldiRX 4 alabilirsin hocam.
Rx 4 satin aldim 41 kya umarim uzmez
Kanka rx 5 in bayagi problemi var diyorlar dampersiz asla sürülmez falan dediler bana amaHocam hayırlı olsun ürünün gelince deneyimlerini paylaşır mısın ? Bu sıralar benim de alasım var Rx5 ile arasında kaldım
Kanka rx 5 in bayagi problemi var diyorlar dampersiz asla sürülmez falan dediler bana ama
Motor freni yok rx 5 te bilgin olsunÇok bir problemi yokmuş aslında daha hızlı gittiği için gidon sallıyor o yüzden de damper lazımmış taktırılır sıkıntı yok. Daha güçlü olmasını istiyorum sağa sola gideceğim yokuş fazla yaşadığım yerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.