Alemşah Beats Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Şehinşah mı Hidra mı?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Ocak 2021 #21 Alemşah Beats dedi: Sana Şanışer'i sormadım, üstelik Şanışer'in rapçi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne sanıyorsun? Artı 0 Eksi
Alemşah Beats dedi: Sana Şanışer'i sormadım, üstelik Şanışer'in rapçi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne sanıyorsun?
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #22 DJ Dikkatt dedi: İlk espriniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, galiba biraz sorunlusunuz ben net cevap verdim. Artı 0 Eksi
DJ Dikkatt dedi: İlk espriniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, galiba biraz sorunlusunuz ben net cevap verdim.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 12 Ocak 2021 #23 Alemşah Beats dedi: Lütfen başka rapçileri katma, Contra çöp üstelik. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne dinliyorsunuz? Artı 0 Eksi
Alemşah Beats dedi: Lütfen başka rapçileri katma, Contra çöp üstelik. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne dinliyorsunuz?
KS KS Alemşah Beats Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #24 RPM dedi: Üslubunuzu düzeltin, ikisinden birini sevmek zorunda mıyım? Düşünceleriniz benim için bir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... İkisinden birini seçmeni istedim, sevmek zorundasın demedim. Artı 0 Eksi
RPM dedi: Üslubunuzu düzeltin, ikisinden birini sevmek zorunda mıyım? Düşünceleriniz benim için bir anlam ifade etmiyor. Genişletmek için tıkla... İkisinden birini seçmeni istedim, sevmek zorundasın demedim.
M Mustafa Kulu Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #25 Alemşah Beats dedi: Reis göremiyor musun? Şehinşah mı hidra mı dedim ceza yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Olsun. Artı 0 Eksi
Alemşah Beats dedi: Reis göremiyor musun? Şehinşah mı hidra mı dedim ceza yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Olsun.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.555 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Ocak 2021 #26 Alemşah Beats dedi: Contra çöp üstelik. Genişletmek için tıkla... Çöp? Kime göre? Neye göre? Zevkleriniz nesnel bir anlam taşımıyor, üslubunuzu düzeltin, ve insanların zevklerine saygı duymayı öğrenin. Artı 0 Eksi
Alemşah Beats dedi: Contra çöp üstelik. Genişletmek için tıkla... Çöp? Kime göre? Neye göre? Zevkleriniz nesnel bir anlam taşımıyor, üslubunuzu düzeltin, ve insanların zevklerine saygı duymayı öğrenin.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #27 ThİsFeEdBaCk dedi: Hayır, galiba biraz sorunlusunuz ben net cevap verdim. Genişletmek için tıkla... O zaman gözlerinizde bir sıkıntı var orada hidra ve Şehinşah yazıyor da. Artı 0 Eksi
ThİsFeEdBaCk dedi: Hayır, galiba biraz sorunlusunuz ben net cevap verdim. Genişletmek için tıkla... O zaman gözlerinizde bir sıkıntı var orada hidra ve Şehinşah yazıyor da.
KS KS Alemşah Beats Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #28 metaphroz dedi: Ne sanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Popçu, arada rap yapmaya çalışıyor. Rap bu değil. Artı 0 Eksi
metaphroz dedi: Ne sanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Popçu, arada rap yapmaya çalışıyor. Rap bu değil.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 12 Ocak 2021 #29 Alemşah Beats dedi: Popçu, arada rap yapmaya çalışıyor. Rap bu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne dinliyorsunuz diye sordum ama cevap vermediniz. Kimleri dinliyorsunuz? Artı 0 Eksi
Alemşah Beats dedi: Popçu, arada rap yapmaya çalışıyor. Rap bu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne dinliyorsunuz diye sordum ama cevap vermediniz. Kimleri dinliyorsunuz?
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #30 DJ Dikkatt dedi: O zaman gözlerinizde bir sıkıntı var orada hidra ve Şehinşah yazıyor da. Genişletmek için tıkla... Bende ne yazdığını gördüm. İkisinide hayır demek yerine direkt Joker dedim. Sen de Dj Dikkat esprileri ile hayatını boşa geçir. Artı 0 Eksi
DJ Dikkatt dedi: O zaman gözlerinizde bir sıkıntı var orada hidra ve Şehinşah yazıyor da. Genişletmek için tıkla... Bende ne yazdığını gördüm. İkisinide hayır demek yerine direkt Joker dedim. Sen de Dj Dikkat esprileri ile hayatını boşa geçir.