Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #1 Arkadaşlar selam. Hybrid bisikletler daha hafif oluyormuş şehir ise ağır,ç amurluklu ve sepetli falan. Sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2018
Arkadaşlar selam. Hybrid bisikletler daha hafif oluyormuş şehir ise ağır,ç amurluklu ve sepetli falan. Sizce hangisini almalıyım?
Harry Ahmet Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 445 Çözümler 2 13 Ekim 2018 #2 Redflag dedi: Arkadaşlar selam. Hybrid bisikletler daha hafif oluyormuş şehir ise ağır,ç amurluklu ve sepetli falan. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanacağınız zemin ve kullanım amacınız nedir?
Redflag dedi: Arkadaşlar selam. Hybrid bisikletler daha hafif oluyormuş şehir ise ağır,ç amurluklu ve sepetli falan. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanacağınız zemin ve kullanım amacınız nedir?
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #3 Harry Ahmet dedi: Kullanacağınız zemin ve kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kullanacağım zemin asfalt veya düz yol. Kullanım amacım ulaşım ve sahilde tur atmak.
Harry Ahmet dedi: Kullanacağınız zemin ve kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kullanacağım zemin asfalt veya düz yol. Kullanım amacım ulaşım ve sahilde tur atmak.
Harry Ahmet Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 445 Çözümler 2 13 Ekim 2018 #4 Redflag dedi: Kullanacağım zemin asfalt veya düz yol. Kullanım amacım ulaşım ve sahilde tur atmak. Genişletmek için tıkla... Amacınız bu ise yol bisikleti almalısınız. Bütçenizi söylerseniz eğer uygunsa kendi kullandığım modeli önerebilirim.
Redflag dedi: Kullanacağım zemin asfalt veya düz yol. Kullanım amacım ulaşım ve sahilde tur atmak. Genişletmek için tıkla... Amacınız bu ise yol bisikleti almalısınız. Bütçenizi söylerseniz eğer uygunsa kendi kullandığım modeli önerebilirim.
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #5 Harry Ahmet dedi: Amacınız bu ise yol bisikleti almalısınız. Bütçenizi söylerseniz eğer uygunsa kendi kullandığım modeli önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben yeni başlıyor sayılırım yol bisikleti beni aşabilir ve ben konfor ve hızı bir arada istiyorum salt hız değil.
Harry Ahmet dedi: Amacınız bu ise yol bisikleti almalısınız. Bütçenizi söylerseniz eğer uygunsa kendi kullandığım modeli önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben yeni başlıyor sayılırım yol bisikleti beni aşabilir ve ben konfor ve hızı bir arada istiyorum salt hız değil.
01berkeEXpray Kilopat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2018 #6 sahilde tur atacaksaınz fatbike kum gibi zeminler üzerinde gitmek için tasarlanmış bir bisiklet.
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #7 01berkeEXpray dedi: sahilde tur atacaksaınz fatbike kum gibi zeminler üzerinde gitmek için tasarlanmış bir bisiklet. Genişletmek için tıkla... Sahil dediğim düz yol tabii ki Antalya'da yaşıyorum sahilimizde yol var.
01berkeEXpray dedi: sahilde tur atacaksaınz fatbike kum gibi zeminler üzerinde gitmek için tasarlanmış bir bisiklet. Genişletmek için tıkla... Sahil dediğim düz yol tabii ki Antalya'da yaşıyorum sahilimizde yol var.