B batyy Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 52 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2025 #1 Merhaba. Yaklaşık 10 gün sonra YKS'ye gireceğim İstanbul'da ikamet ediyorum ve Çanakkale, Sakarya, Eskişehir düşünüyorum özellikle Çanakkale ve Sakarya'da erkek olarak yurda yerleşmeme ihtimalim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Merhaba. Yaklaşık 10 gün sonra YKS'ye gireceğim İstanbul'da ikamet ediyorum ve Çanakkale, Sakarya, Eskişehir düşünüyorum özellikle Çanakkale ve Sakarya'da erkek olarak yurda yerleşmeme ihtimalim var mı?
Çözüm Mustafa.Kaan 9 Haziran 2025 Başvuru sayısına ve başvuruda belirttiğiniz kriterlere göre başvuru sıranız yurt kontenjanından daha gerideyse evet çıkmayabilir.
Başvuru sayısına ve başvuruda belirttiğiniz kriterlere göre başvuru sıranız yurt kontenjanından daha gerideyse evet çıkmayabilir.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.569 Makaleler 2 Çözümler 1.619 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Başvuru sayısına ve başvuruda belirttiğiniz kriterlere göre başvuru sıranız yurt kontenjanından daha gerideyse evet çıkmayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Başvuru sayısına ve başvuruda belirttiğiniz kriterlere göre başvuru sıranız yurt kontenjanından daha gerideyse evet çıkmayabilir.