Şehir dışından tablet alınırken nelere dikkat edilmeli?

Makaleler
8
Daha fazla  
Bir tablet buldum lakin benim şehirimde değil. Her türlü faturasını, vergi levhasını, iş yeri kartını attı. Ödeme nasıl gerçekleşecek? 3 gün iade hakkı falan demişti ama ödeme nasıl olacağını bilmediğim için önce buraya sorayım dedim. Elbette ödemeyi önceden atmayı düşünmüyorum. Ne yapmalıyım ve ne yapmamalıyım?

Bataryası değişmiş mi, ekranı değişmiş mi diye sor eğer anlamıyorsan bilen birisine sor. Değişmişse orjinal mi yan sanayi ürünle mi değişmiş diye sor almadan. Ayrıca adam da sana güvenip parayı atar diye yollayacak. Sen adama güvenmiyorsun, adam neden sana güvensin? Alıcı bence her zaman parayı önce atmalıdır. Her zamandan kastım gidip adı sanı duyulmamış bir yerse elbette atılmaz ama sarı sitede vs. alıcı ilk adımı atmalı diye düşünüyorum.

Param Güvende ile alınmaz mı

Söylediklerinize katılıyorum ama öncelikle bahsi geçen site sarı site değil.

Ayrıca adam da sana güvenip parayı atar diye yollayacak. Sen adama güvenmiyorsun, adam neden sana güvensin?
Henüz bir anlaşma yok. Neyi sormalıyım diye açtım konuyu.

Sarı sitede olsa düşünülürdü bence ama nereden alındığı belli değil. Eğer ürünü erken alır parayı sonra yollarsa o zaman dediğim gibi;

Bataryası değişmiş mi, ekranı değişmiş mi, içine su almış mı, sim/sd kart takılıyorsa çalışıyor mu, hoparlör çalışıyor mu, şarj girişinde sorun var mı diye bakardım ben olsam. Ayrıca çok önemli olmasa da kamerası nasıl diye de bakılmalı.
Henüz bir anlaşma yok. Neyi sormalıyım diye açtım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…