MuaGGy Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 386 21 Nisan 2023 #1 Merhaba. Bütçem 9 bin TL. Boyum 177 cm. 82 kiloyum. Bana uygun bir bisiklet ve jant, kadron boyu önerebilir misiniz? Yeri geldiğinde bu bisikletle turlara da katılmak istiyorum. Ben şunu buldum uygun mudur? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr Biraz marka takıntım da var (Mosso)
Merhaba. Bütçem 9 bin TL. Boyum 177 cm. 82 kiloyum. Bana uygun bir bisiklet ve jant, kadron boyu önerebilir misiniz? Yeri geldiğinde bu bisikletle turlara da katılmak istiyorum. Ben şunu buldum uygun mudur? Bisiklet, Motosiklet ve Elektrikli Araçlar - Bike Store BikeSTore, Bisiklet, Elektrikli Araçlar, Scooter, Motosiklet, E-bike, E-scooter, Yedek Parça ve Aksesuar ST Grup online satış sitesi bikestore.com.tr Biraz marka takıntım da var (Mosso)
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Nisan 2023 #2 Kadro boyunu iç bacak boyuna göre belirlemelisin. Linkteki sana ufak gelebilir.
MuaGGy Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 386 21 Nisan 2023 #3 AçkapıyıGardiyan dedi: Kadro boyunu iç bacak boyuna göre belirlemelisin. Linkteki sana ufak gelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşeklürler. Bunla ilgili bir tablo var mı?
AçkapıyıGardiyan dedi: Kadro boyunu iç bacak boyuna göre belirlemelisin. Linkteki sana ufak gelebilir. Genişletmek için tıkla... Teşeklürler. Bunla ilgili bir tablo var mı?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Nisan 2023 #4 Bisiklette Kadro Boyu Seçimi Bisiklet Kadro Ölçüsü nasıl belirlenir, kadro boyu tablosu ve gerekli bilgiler bikestore.com.tr
Bisiklette Kadro Boyu Seçimi Bisiklet Kadro Ölçüsü nasıl belirlenir, kadro boyu tablosu ve gerekli bilgiler bikestore.com.tr