Şehir önerisi

İkimizde uyarı alacağız konu dışında konuşmaya devam edersek evet gittim gördüm emlak alanında daha ucuz geri kalanın halk ile bir alakası yok genel olarak toptan zincirler belirliyor fiyatları yaşadığımız yeri sevsekte gerçekleri konuşmak gerek diyorum iyi günler diliyorum.

Kayseri’de emlak daha ucuz mu? Güldürmeyin beni.

İlk önce şu linkteki ilanları inceleyin. Kahramanmaraşın en elit olan kesinlerinden biri. Fiyatlara bakın.

Sonra da bu linkteki Kayseri’nin elit kesimlerinden biri olan Melikgazi ilçe Alpaslan mahallesindeki fiyatlara bakın.

Hangi ilde emlak daha ucuzmuş. Gidip bakmış Kayseri daha ucuzmuş. Kayseri’de fiyatlar Gaziantep hariç neredeyse her ilden daha fazla arttı.

Kayseri’deki fiyatlara baktığımda Kahramanmaraş’taki 4+1 fiyatlarına; 3+1, bazıları 2+1 satıyorlar. Kayseri ucuz felan değil.

Semt farkı denen bir şey var hocam dediğim gibi konunun dışına çıkmaya devam edersek ceza alacağız.

Semt farkı denen bir şey var hocam dediğim gibi konunun dışına çıkmaya devam edersek ceza alacağız.
Kahramanmaraş yirmiikigün mahallesi, Kayseri Alpaslan mahallesi gibi elit kesimin, gelir düzeyinin yüksek olduğu, yeni, lüks yapılaşmanın olduğu kesim. Yani her iki muhit de denk yerler. Buna rağmen semt farkı diyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki benim yazdığımı okumadan cevap vermişsiniz. Kayseri en az 1,5 kat daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…