Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda bir şehir planı çizmek istiyorum, bunun için ne yapmalıyım, hangi programı kullanmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda bir şehir planı çizmek istiyorum, bunun için ne yapmalıyım, hangi programı kullanmalıyım?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #2 Autocad ve Boxlin'e bakabilirsiniz.
Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #3 Blacksidemre dedi: Autocad ve Boxlin'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim?
Blacksidemre dedi: Autocad ve Boxlin'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #4 Ldn9118a dedi: AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Kendi web sitesinden indirebilirsiniz. AutoCAD 2024'ü İndirin | AutoCAD Ücretsiz Deneme Sürümü | Autodesk AutoCAD'in veya aboneliğe dahil olan araç setlerinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin. Not: Her deneme sürümü ayrı indirilmelidir. www.autodesk.com.tr
Ldn9118a dedi: AutoCAD’i telefonuma yükledim ama herhalde bilgisayardaki versiyonu daha kullanışlı olur. Peki AutoCAD’i bilgisayara nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Kendi web sitesinden indirebilirsiniz. AutoCAD 2024'ü İndirin | AutoCAD Ücretsiz Deneme Sürümü | Autodesk AutoCAD'in veya aboneliğe dahil olan araç setlerinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin. Not: Her deneme sürümü ayrı indirilmelidir. www.autodesk.com.tr
Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #5 Blacksidemre dedi: Kendi web sitesinden indirebilirsiniz. AutoCAD 2024'ü İndirin | AutoCAD Ücretsiz Deneme Sürümü | Autodesk AutoCAD'in veya aboneliğe dahil olan araç setlerinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin. Not: Her deneme sürümü ayrı indirilmelidir. www.autodesk.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır?
Blacksidemre dedi: Kendi web sitesinden indirebilirsiniz. AutoCAD 2024'ü İndirin | AutoCAD Ücretsiz Deneme Sürümü | Autodesk AutoCAD'in veya aboneliğe dahil olan araç setlerinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin. Not: Her deneme sürümü ayrı indirilmelidir. www.autodesk.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 23 Ağustos 2021 #6 Ldn9118a dedi: Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır? Genişletmek için tıkla... Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi.
Ldn9118a dedi: Bu arada Netcad’i de duymuştum o nasıldır? Genişletmek için tıkla... Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi.
Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #7 Bogazitchy dedi: Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zaten harita gibi bir şey yapacağım, kolay bir şekilde bilgisayarıma kurabilirsem kullanacağım, nereden indirebilirim?
Bogazitchy dedi: Netcad biraz daha haritacılık üstünde durmuş bir program. Yapmak istediğiniz şeyi Netcad ile daha net yaparsınız gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zaten harita gibi bir şey yapacağım, kolay bir şekilde bilgisayarıma kurabilirsem kullanacağım, nereden indirebilirim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 23 Ağustos 2021 #8 Lisanslı bir program alman gerekebilir veya bazı programlarda öğrenci indirimleri veya ücretsiz sürümleri oluyor. Öğrenci ise onu araştırabilirsiniz.
Lisanslı bir program alman gerekebilir veya bazı programlarda öğrenci indirimleri veya ücretsiz sürümleri oluyor. Öğrenci ise onu araştırabilirsiniz.
Ldn9118a Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #9 Bogazitchy dedi: Lisanslı bir program alman gerekebilir veya bazı programlarda öğrenci indirimleri veya ücretsiz sürümleri oluyor. Öğrenci ise onu araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim?
Bogazitchy dedi: Lisanslı bir program alman gerekebilir veya bazı programlarda öğrenci indirimleri veya ücretsiz sürümleri oluyor. Öğrenci ise onu araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 23 Ağustos 2021 #10 Ldn9118a dedi: Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirmen daha güvenli olucaktır.
Ldn9118a dedi: Ücretsiz sürüm var ise kullanabilirim teşekkürler, peki kendi sitesinden mi indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirmen daha güvenli olucaktır.