Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 2 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar hem şehir kurmak hem de ordu kurup savaşlar yapılacak modern zamanlarda geçen oyun arıyorum. Cities Skylines oynuyordum sıkıldım biraz aksiyonlu bir şeyler arıyorum.
Arkadaşlar hem şehir kurmak hem de ordu kurup savaşlar yapılacak modern zamanlarda geçen oyun arıyorum. Cities Skylines oynuyordum sıkıldım biraz aksiyonlu bir şeyler arıyorum.
mehmetfh16 Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #2 Warface oyna istersen.dediklerinden biraz uzak ama aksiyonlu
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 2 Nisan 2015 #3 Kardeşim Warface FPS ben şehir kurma tarzında bir şeyler istiyorum.
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #4 SimCity önerimdir. Fazla aksiyon bekleme ama.
E Efehan Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #5 Total War serisi şehirlerini geliştirebileceğin ve gerçekçi savaş grafikleri ile oynayabileceğin bir oyun serisi.
Total War serisi şehirlerini geliştirebileceğin ve gerçekçi savaş grafikleri ile oynayabileceğin bir oyun serisi.
Arman Kadir Kilopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #6 Age Of Empires veya Civilization V tavsiye ederim.
kaan gumusel Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #7 Steam da ücretsiz olarak Total War Battles KINGDOM adlı oyunu indirebilirsin. Ücretli olarak, Cities XXL, Tropico 5 di galiba, bu oyunlara bak derim.
Steam da ücretsiz olarak Total War Battles KINGDOM adlı oyunu indirebilirsin. Ücretli olarak, Cities XXL, Tropico 5 di galiba, bu oyunlara bak derim.