Şehitlere söven kişiye ne yapmalıyım?

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Valorant'ta 3 kişi Allah'a, peygamberlere vs. sövdü. Kayıt mevcut. Ne yapmalıyım? Telefon numarasını falan da paylaştı.

Valorant'ta 3 kişi Allah'a, peygamberlere vs. sövdü. Kayıt mevcut. Ne yapmalıyım? Telefon numarasını falan da paylaştı.
Ben çok rastlıyorum Israile, Yahudilere, Hiristiyanlara vs vs hakaret edenlere. Kimsenin birşey dediği yok...bunu yapanda elhamdulillah müslümanım diyenler. Bence boşver uğraşılmaz.

Boş vermekle olmaz. Ticket atınca az da olsa bir ceza yiyorlar.

Yani evet ama uğraş olmaz, vakit yetmez bu adamlara gelen sövüyor giden sövüyor zaten, 2 posta sen sövünce kuduruyorlar, aynen öyle yapıyorum ;D sövene sövüp kapıyorum miki bağırıp çağırıyorlar en iyi yöntem.

Ben çok rastlıyorum İsrail'e, yahudilere, Hristiyan'lara vs. Hakaret edenlere. Kimsenin bir şey dediği yok...bunu yapanda elhamdulillah Müslüman'ım diyenler. Bence boş ver uğraşılmaz.

Bunu savunmuyorum ama hiç rastlamamıştım, gerçekten var mı böyleleri? Türkiye'nin geneli Müslüman olduğu için triggerlamak için ya dini ya milli duygulara küfrediliyor.

Bunu savunmuyorum ama hiç rastlamamıştım, gerçekten var mı böyleleri? Türkiye'nin geneli Müslüman olduğu için triggerlamak için ya dini ya milli duygulara küfrediliyor.

Hristiyanlık vs. çok saçma geliyor. Ama herkesin dini kendine. Saygım sonsuz. Bunlar insanlığın önüne geçmemeli. Bizi ayırmamalı, bölmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…