Resimdeki sehpaya bilgisayar montajı yapmak istiyorum. Nasıl yapılabilir? Fikirlerinizi bekliyorum. Şu tarafı şu malzeme ile kapat tarzı.
Anakartım MSI B460M-A Pro.
Power standart boyutlarda.
Ekran kartı da 2 fanlı olacak daha almadım.
Sehpayı dik konumda da tutabilirim. Fotolarda yatay konumda.
Resimdeki sehpaya bilgisayar montajı yapmak istiyorum. Nasıl yapılabilir? Fikirlerinizi bekliyorum. Şu tarafı şu malzeme ile kapat tarzı.
Anakartım MSI B460M-A Pro.
Power standart boyutlarda.
Ekran kartı da 2 fanlı olacak daha almadım.
Sehpayı dik konumda da tutabilirim. Fotolarda yatay konumda.
İlk başta sehpaya vida girişi açıcaksın sonra anakartı o girişler ile vidalıycaksın sehpaya. Gerisi zaten normal kasa gibi montajını yapacaksın. Ekran kartı için ek olarak bir tahta parçasıyla vida yeri yaparsan destek için kullanırsın.
Hocam, ön panele 120 MM çapında 3 adet daire açın ve 1 tane ön tarafa boylu boyunca sineklik al. Mesh tasarım katmış olursun. 3 adet 120MM sığmıyorsa 2 adet 140 veya 120 açabilirsin.
Hocam, ön panele 120 mm çapında 3 adet daire açın ve 1 tane ön tarafa boylu boyunca sineklik al. Mesh tasarım katmış olursun. 3 adet 120mm sığmıyorsa 2 adet 140 veya 120 açabilirsin.
Bilgisayar kasam odamda çok fazla yer kapladığı için daha küçük bir kutuya montajladım. Ben APU sistem kullandığımdan ekran kartı için yer açmadım. Tek fanlı küçük ekran kartlarının sığacağını düşünüyorum. En sonunda böyle oldu. Sıcaklık olarak 15 dakikalık OCCT testinde en fazla 83...