Kesinlikle bu fiyatı hak etmiyor. Bu fiyata çok temiz İsviçre yapımı mekanik saatler alabilecekken solar bir saate asla bu parayı vermezdim şahsen.
İlla solar saat istiyorsanız da önce iyice araştırmanızı öneririm, masrafı neredeyse mekanik saatlere yakın derecede olabiliyor ve kağıtta uzun süre sorun çıkarmayacak gibi olsa da tanıdığım ne kadar arkadaşımın solar saati varsa 5 seneyi bile çıkaramadı. Yani quartz alacak olsam dahil şahsen solar almam, özellikle bu fiyata asla quartz almam, tabii bu kendi seçimim.
Türkiye'deki saat fiyatlarını takip etmiyorum buradan almadığım için, ancak muhtemelen bu bütçeye sahibinden üzerinden temiz İsviçre yapımı saatler bulursunuz. Hamilton, Tissot, varsa Certina, Mido gibi markalara bakabilirsiniz. Certina ve Mido bizde satılmamasına rağmen Swatch Group'a dahil oldukları için garantisi geçerli oluyor, servise yollayabiliyorsunuz diye biliyorum. Ben Multifort TV'im için iletişime geçtiğimde garanti kapsamında bakabiliriz demişlerdi geçen sene, değişti mi bilmiyorum.