Seiko SBTR013 iyi midir?

FuryK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 4000 TL bütçem var bu bütçeye göre seiko SBTR013 buldum bu saat iyi midir? Ve ayrıca bu bütçeye göre daha iyi saatler var mıdır, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metal bilezikli büyük boy saat arıyorsan Casio Edifice veya Seiko dışında o fiyata düzgün saat yok gibi. Bunlar Quartz olmasına rağmen kaliteli saatlerdir, ünlü moda markalarının saatlerinden çok daha iyilerdir. Tavsiyem Amazon DE'ye de bakıp fiyat olarak diğer modelleri araştırman, ama genel olarak bu seçtiğin saat de güzel gibi.

Metal bilezikli büyük boy saat arıyorsan Casio Edifice veya Seiko dışında o fiyata düzgün saat yok gibi. Bunlar Quartz olmasına rağmen kaliteli saatlerdir, ünlü moda markalarının saatlerinden çok daha iyilerdir. Tavsiyem Amazon DE'ye de bakıp fiyat olarak diğer modelleri araştırman, ama genel olarak bu seçtiğin saat de güzel gibi.

Tamamdır hocam, Trendyol'dan 4400 liraya Orientin otomatik saatini buldum. Çevremde Orienti önerenler var, iyi midir?

Tamamdır hocam, Trendyol'dan 4400 liraya Orientin otomatik saatini buldum. Çevremde Orienti önerenler var, iyi midir?
İyidir, Seiko'ya göre biraz daha ucuz bir marka ama aynı fabrikada üretilen modelleri var diye biliyorum. 4400 az değil yine de, yurt dışında biraz daha ucuza alma şansınız varsa bakın derim oralara da.

Okulda falan kullanılır mı sizce? Benim de çok beğendiğim model.
Bence okul için biraz pahalı kalıyor, belki iş hayatında kullanabilirsin. Ha yurt dışından uygun fiyata yakalayabilsem 35mm otomatiğe hayır demezdim :D 35mm biraz küçük olduğundan fiyatının düşeceğini düşünüyorum uzun vadede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı