Metal bilezikli büyük boy saat arıyorsan Casio Edifice veya Seiko dışında o fiyata düzgün saat yok gibi. Bunlar Quartz olmasına rağmen kaliteli saatlerdir, ünlü moda markalarının saatlerinden çok daha iyilerdir. Tavsiyem Amazon DE'ye de bakıp fiyat olarak diğer modelleri araştırman, ama genel olarak bu seçtiğin saat de güzel gibi.
İyidir, Seiko'ya göre biraz daha ucuz bir marka ama aynı fabrikada üretilen modelleri var diye biliyorum. 4400 az değil yine de, yurt dışında biraz daha ucuza alma şansınız varsa bakın derim oralara da.Tamamdır hocam, Trendyol'dan 4400 liraya Orientin otomatik saatini buldum. Çevremde Orienti önerenler var, iyi midir?
Şiddetle öneririm diğer adı rolex katili. Prx almamış olsaydım bunu düşünüyordum.![]()
SNXS79K Seiko 5 Erkek Kol Saati SNXS79K Erkek Kol Saati SEIKO SNXS79K 4900969848445 SNXS79K Seiko 5 Erkek Kol Saati SNXS79K fiyatları ve özellikleri
Erkek Kol Saati SEIKO SNXS79K 4900969848445 SNXS79K Seiko 5 Erkek Kol Saati SNXS79Kwww.gunkutsaat.com
Prx'ten memnun musunuz? Günlük kullanılır mı?
Benim aldığım zamanda 35mm otomatik çıkmamıştı mecburen quartz almıştım. Oldukça memnunum çok şık bir saat.
Bence okul için biraz pahalı kalıyor, belki iş hayatında kullanabilirsin. Ha yurt dışından uygun fiyata yakalayabilsem 35mm otomatiğe hayır demezdimOkulda falan kullanılır mı sizce? Benim de çok beğendiğim model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.