EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.606 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #11 Darqx dedi: Vinland saga önerebilirim. Henüz başlarındayım ama güzel gidiyor, daha da güzel olacak gibi. Sonradan gördüm, Vinland'ı kaçırmışım. Pardon. Genişletmek için tıkla... 2. Sezona geçince tır çarpmışa dönersiniz hazır olun. @Guts0 Cyberpunk 2077 bu kategoride diye hatırlıyorum. Sürprizbozan: Dikkat! tek başınıza izleyin.
Darqx dedi: Vinland saga önerebilirim. Henüz başlarındayım ama güzel gidiyor, daha da güzel olacak gibi. Sonradan gördüm, Vinland'ı kaçırmışım. Pardon. Genişletmek için tıkla... 2. Sezona geçince tır çarpmışa dönersiniz hazır olun. @Guts0 Cyberpunk 2077 bu kategoride diye hatırlıyorum. Sürprizbozan: Dikkat! tek başınıza izleyin.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 31 Ağustos 2023 #12 engoboi dedi: The Climber'a çöp diyen ilk defa duydum umarım manga okuma alışkanlığın vardır. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneriyorsanız okurum. Uzun zamandır güzel bir seinen seri arıyordum. Öneriniz için teşekkürler
engoboi dedi: The Climber'a çöp diyen ilk defa duydum umarım manga okuma alışkanlığın vardır. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneriyorsanız okurum. Uzun zamandır güzel bir seinen seri arıyordum. Öneriniz için teşekkürler
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #13 OPM Kiseijuu Elfen Lied Bungo Stray Dogs Monster Black Lagoon Hellsing Drifters Gangsta Dorohedoro
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 31 Ağustos 2023 #14 T21 dedi: OPM Kiseijuu Elfen Lied Bungo Stray Dogs Monster Black Lagoon Hellsing Drifters Gangsta Dorohedoro Genişletmek için tıkla... Her şey güzel ama Kiseijuu'nu aradan çıkarsak tam bir seinen önerisi olucak
T21 dedi: OPM Kiseijuu Elfen Lied Bungo Stray Dogs Monster Black Lagoon Hellsing Drifters Gangsta Dorohedoro Genişletmek için tıkla... Her şey güzel ama Kiseijuu'nu aradan çıkarsak tam bir seinen önerisi olucak
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #15 hayatsız insan dedi: Her şey güzel ama Kiseijuu'nu aradan çıkarsak tam bir seinen önerisi olucak Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi, bence Kiseijuu seinen özellikler barındırıyor.
hayatsız insan dedi: Her şey güzel ama Kiseijuu'nu aradan çıkarsak tam bir seinen önerisi olucak Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi, bence Kiseijuu seinen özellikler barındırıyor.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 31 Ağustos 2023 #16 T21 dedi: Tercih meselesi, bence Kiseijuu seinen özellikler barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Bence daha doğrusu güzel bir seinen olacakken shounen'e dönüştürülüp potansiyeli harcanan bir seri. Onun dışında ortalama bir seri bence.
T21 dedi: Tercih meselesi, bence Kiseijuu seinen özellikler barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Bence daha doğrusu güzel bir seinen olacakken shounen'e dönüştürülüp potansiyeli harcanan bir seri. Onun dışında ortalama bir seri bence.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #17 hayatsız insan dedi: Bence daha doğrusu güzel bir seinen olacakken shounen'e dönüştürülüp potansiyeli harcanan bir seri. Onun dışında ortalama bir seri bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak bu yapımı izlerken sanki hitap ettiği yaş kitlesini düşürmüşler gibi hissediyordum. Parazit uzaylılar, konak bedenler ve politik güç savaşından bahsediyoruz, karanlık atmosfer ve renklendirme dâhâ uygun olurdu.
hayatsız insan dedi: Bence daha doğrusu güzel bir seinen olacakken shounen'e dönüştürülüp potansiyeli harcanan bir seri. Onun dışında ortalama bir seri bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak bu yapımı izlerken sanki hitap ettiği yaş kitlesini düşürmüşler gibi hissediyordum. Parazit uzaylılar, konak bedenler ve politik güç savaşından bahsediyoruz, karanlık atmosfer ve renklendirme dâhâ uygun olurdu.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Ağustos 2023 #18 hayatsız insan dedi: Öneriyorsanız okurum. Uzun zamandır güzel bir seinen seri arıyordum. Öneriniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Okumadığın serilere çöp mü dedin cidden...
hayatsız insan dedi: Öneriyorsanız okurum. Uzun zamandır güzel bir seinen seri arıyordum. Öneriniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Okumadığın serilere çöp mü dedin cidden...
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 31 Ağustos 2023 #19 74760 dedi: Okumadığın serilere çöp mü dedin cidden... Genişletmek için tıkla... Evet. Önerdiğin bir seri varsa okurum.
74760 dedi: Okumadığın serilere çöp mü dedin cidden... Genişletmek için tıkla... Evet. Önerdiğin bir seri varsa okurum.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 31 Ağustos 2023 #20 hayatsız insan dedi: Evet. Önerdiğin bir seri varsa okurum. Genişletmek için tıkla... Önerdim zaten.