Seiren X mikrofon ayarları

akali

Centipat
Çok garip olacak ama gerçekten abartısız yazacağım.

Mikrofon; yutkunma sesimi, farklı odalardaki sesleri, faremin mouse pad'e sürtünme sesini, aklınıza gelebilecek her türlü sesi en yüksek düzeyde algılıyor. Çok hassas bir mikrofon ama sorun dip ses falan değil her ses. Sadece belli bir uzaklıkta olan sesleri algılamasını (40 cm uzaklık civarı) istiyorum, nasıl yapabilirim? OBS yüklü ama pek anlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Mikrofon; yutkunma sesimi, farklı odalardaki sesleri, faremin mouse Pad'e sürtünme sesini, aklınıza gelebilecek her türlü sesi en yüksek düzeyde algılıyor. Çok hassas bir mikrofon ama sorun dip ses falan değil her ses. Sadece belli bir uzaklıkta olan sesleri algılamasını (40 cm uzaklık civarı) istiyorum, nasıl yapabilirim? OBS yüklü ama pek anlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

ÇÖZÜM:

OBS'ten ses seviyesini -19'a aldım.
-20dB sınırlayıcı koydum.
RNNoise gürültü bastırıcı açtım.
Ses çok net ve gürültüsüz geliyor. Bu ayarı kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Mikrofon; yutkunma sesimi, farklı odalardaki sesleri, faremin mouse pad'e sürtünme sesini, aklınıza gelebilecek her türlü sesi en yüksek düzeyde algılıyor. Çok hassas bir mikrofon ama sorun dip ses falan değil her ses. Sadece belli bir uzaklıkta olan sesleri algılamasını (40 cm uzaklık civarı) istiyorum, nasıl yapabilirim? OBS yüklü ama pek anlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

ÇÖZÜM:

OBS'ten ses seviyesini -19'a aldım.
-20dB sınırlayıcı koydum.
RNNoise gürültü bastırıcı açtım.
Ses çok net ve gürültüsüz geliyor. Bu ayarı kullanabilirsiniz.
merhaba Ben oyunlarda ve discird için kullanicam OBS ayari sadece yayınlarda geçerli oluyor demi yani OBS ayari yapmam bir anlam ifade etmiyor oyunlar için ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı