Çözüldü Şeker göbek yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege20

Decipat
Daha fazla  
Ben şekerin direkt olarak eritmenize rağmen göbek yaptığını duymuştum bu doğru mu? Bugün bir adet Milka çikolata yedim, çok şekerliydi ama bütün kalorisini yakıcam. Yediğim şeyi erittikten sonra benim için bir sıkıntısı kalır mı?

Çözüm
Şeker göbek yapmaz, yapması için kalori açığınız olmaması lazım. Örneğin günlük 2000 kalori yakıyorsanız ve siz 4000 kalori alırsanız her gün yağ yapar.

Vücut fazlalık şekeri depolama eğilimindedir.
Şeker göbek yapmaz, yapması için kalori açığınız olmaması lazım. Örneğin günlük 2000 kalori yakıyorsanız ve siz 4000 kalori alırsanız her gün yağ yapar.

Çözüm

Ben 570 kalorilik bir çikolata yedim, bugün de 570 kalori yakacağım. Herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Hiçbir zaman %100 oranla kaç kalori yakacağınızı bilemezsiniz.

570 kalori yakması için vücudun bitik olması gerekir. Vücut daha fazla kalori yakar.

570 kalori yakması için vücudun bitik olması gerekir. Vücut daha fazla kalori yakar.
Tamam, teşekkürler.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum yeniden ama 2 sorum olacaktı. 1. sorum ben yağlarımı eritip kas kütlesi koymak istiyorum bu yüzden kalori açığı oluşturuyorum 1700-1800 kalori besleniyorum günde 1700 kalori beslenip ama şekerli şeyler de yesem bu beni engeller mi? 2. Sorum da bir şeyi önce yesem sonra kalorisini yaksam veya yiyeceğim şeyin kalorisini önce yakıp sonra yesem fark olur mu? Bilmediğimden soruyorum ve rahatsız ettiğim için de özür dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı