Şekerli kokmayan deodorant ve roll-on önerisi

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, uzun zamandır Axe Black kullanıyorum ama kokusundan çok sıkıldım. Bana siyahta iz bırakmayacak ve şekerli kokmayan, güzel kokusu olan bir deodorant ve roll on önerir misiniz?

Slazenger mavi deodorant, roll on yerine de Nivea Man Fresh Active bence daha mantıklı. Bunlar aslında zevk meselesi gidip denemen lazım.

Rexona Xtra cool ve invisible white kullanıyorum ikisini de öneririm.

Deodorantı doğrudan kıyafete sıkmazsanız iz yapmaz hocam. Ben axe Aqua bergamot kullanıyorum. Bence kokusu iyi. Biraz kişisel zevk işi. Yazın aqua-bergamot kışın cherry spritz kullanıyorum ancak Cherry biraz şekere kaçıyor.

Rexona xtra cool nasıl hocam kokusu uzun süre gidiyor mu?
Kokusu çok hafif ilk sıktığında fresh geliyor sonra yok oluyor, terlemeyi ve ter kokusunu yok ediyor ama. Diğerinin kokusunu tarif edemiyorum ama daha yoğun kokuyor, işlevde aynılar.

Axe Aqua bergamot güzel ya elimdeki 2 şekerli deodeorant bitsin onu düşünüyorum (blue lavender favorim ama, Cherry spritz kullandım bu da güzel şekeri yerinde sayılır, coca velvet (bunun o vanilya kokusu ilk başta midemi bulandırmıştı ama zamanla çok hoşuma gitti), leather cookies ve Dark tempatation çok hoşuma gidiyordu -hemen hemen hep şekerli sevmişim ve kullanmışım. Black falan da kullandım ama bunların kokusu bana çok hafif geliyordu aynı etkisiz gibi zaten her sıktığımda midemi bıraktığım africaya bir şey demiyorum, apollonun kokusunu da sevmiyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…