S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 22 Mart 2020 #1 Bu mesaj, moderasyon tarafından otomatik olarak taşınıp, konu haline getirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Mahlasınızdaki yazı tipini nasıl yaptınız, nereden buldunuz? Umarım kullanması yasak değildir, etiketleme yapılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Bu mesaj, moderasyon tarafından otomatik olarak taşınıp, konu haline getirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Mahlasınızdaki yazı tipini nasıl yaptınız, nereden buldunuz? Umarım kullanması yasak değildir, etiketleme yapılamıyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Mart 2020 #2 Silinen üye dedi: Mahlasınızdaki yazı tipini nasıl yaptınız, nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... Google'ye "text stylisher" yazdığınızda çıkıyor.
Silinen üye dedi: Mahlasınızdaki yazı tipini nasıl yaptınız, nereden buldunuz? Genişletmek için tıkla... Google'ye "text stylisher" yazdığınızda çıkıyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 22 Mart 2020 #3 Handsome Reis, etiketlenmiyor kullanıcı adın. @Silinen üye tüm isteklerini bu nedenle reddettim işte. Çünkü bazıları okunmuyor ve farklı sitildeki isimler, sistem tarafından etiketlenmiyor.
Handsome Reis, etiketlenmiyor kullanıcı adın. @Silinen üye tüm isteklerini bu nedenle reddettim işte. Çünkü bazıları okunmuyor ve farklı sitildeki isimler, sistem tarafından etiketlenmiyor.
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 22 Mart 2020 #4 SideWinder dedi: Handsome Reis, etiketlenmiyor kullanıcı adın. @Silinen üye tüm isteklerini bu nedenle reddettim işte. Çünkü bazıları okunmuyor ve farklı sitildeki isimler, sistem tarafından etiketlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını imzama yazdım, oradan kopyalayıp etiketleseler olmaz mı?
SideWinder dedi: Handsome Reis, etiketlenmiyor kullanıcı adın. @Silinen üye tüm isteklerini bu nedenle reddettim işte. Çünkü bazıları okunmuyor ve farklı sitildeki isimler, sistem tarafından etiketlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını imzama yazdım, oradan kopyalayıp etiketleseler olmaz mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 22 Mart 2020 #5 Silinen üye dedi: Aynısını imzama yazdım, oradan kopyalayıp etiketleseler olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İmzalar mobil'de gözükmüyor. Ayrıca bu etiketlenebilirlik olayının, sosyal kurallarında da olması lazım.
Silinen üye dedi: Aynısını imzama yazdım, oradan kopyalayıp etiketleseler olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İmzalar mobil'de gözükmüyor. Ayrıca bu etiketlenebilirlik olayının, sosyal kurallarında da olması lazım.
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 22 Mart 2020 #6 SideWinder dedi: İmzalar mobil'de gözükmüyor. Ayrıca bu etiketlenebilirlik olayının, sosyal kurallarında da olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki. Kuralları düzenleyebiliyorsanız "sorular soru başlığı olarak sorulmalı" kuralını da ekler misiniz? En iyi cevap sayım yerlerde sürünüyor ve eski konulardaki çözümleri bulmam çok zor oluyor. Kimse soruyu işaretleyerek sormuyor.
SideWinder dedi: İmzalar mobil'de gözükmüyor. Ayrıca bu etiketlenebilirlik olayının, sosyal kurallarında da olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki. Kuralları düzenleyebiliyorsanız "sorular soru başlığı olarak sorulmalı" kuralını da ekler misiniz? En iyi cevap sayım yerlerde sürünüyor ve eski konulardaki çözümleri bulmam çok zor oluyor. Kimse soruyu işaretleyerek sormuyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Mart 2020 #7 SideWinder dedi: İmzalar mobilde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Telefon yan çevrilirse gözükür.
SideWinder dedi: İmzalar mobilde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Telefon yan çevrilirse gözükür.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 23 Mart 2020 #8 SideWinder dedi: İmzalar mobilde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende gözüküyor.