Sürprizbozan Sekiro 3. can nasıl alınır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhan_141334

Femtopat
Daha fazla  
Sekiro'da geinchiroyu ve maymunları kesip mortal Blade'i aldım ardından kesmediğim için lady Butterfly'a gittim. Sonra videoları izlerken adamlarda 3.can olduğunu gördüm. (3.candan kastım altta 2 değil 3 işaret var) sonra alınışını izledim ve geç kaldığımı fark ettim. Çünkü Kuro'nun diyaloğu ve yeri değişmişti. Şimdi ben geç mi kaldım yoksa almamın bir yolu var mı?

kuro, ashina castledaki odasındaysa eğer sakura drophet vermen gerekiyor diye hatırlıyorum. Şuan Kuro nerede bulunuyor önemli çünkü

kuro, ashina castledaki odasındaysa eğer sakura drophet vermen gerekiyor diye hatırlıyorum. Şuan Kuro nerede bulunuyor önemli çünkü
kuro şuan kütüphanede bir kutunun üstünde kitap okuyor ve iletişime geçince aferin böyle devam et diyor

Lady Butterfly'ı yendikten sonra kuronun yanına gidip sakura droplet itemini vereceksiniz.
tamam deneyeyim

3. can çok işine yaramaz çünkü aktifleşmesi için her öldüğünde "death blow" yapman gerekiyor. bunu da belirtmiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…