Birkaç tane bu tarz, tek bir oyun üzerine konu açacağım. Çünkü o oyun hakkında uzun uzun konuşup karar vermek istiyorum. O yüzden şimdiden hazır olun.
Evet, herkese yeniden selam.
Bu tarz oyunlarla eskiden pek aram yoktu fakat Darks Souls 3 beni bu tarz oyunları oynamaya iten oyun oldu. Bu oyunda biraz daha hikayeye de önem verilmiş gibi geldi bana. Direk bam güm adamlara girişmektense hikayeyi ön planda tutması veya en azından bunu yapmaya çalışması benim hoşuma gitti. Daha önce oynayan varsa spoiler vermeden fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Birkaç Steam incelemesinde oyunun optimizasyonuna söven kişiler gördüm. O kadar kötü mü gerçekten? Dost abi bazı yerler hariç 60 FPS'te oyunu oynadığını söylüyor, sanırsam oyunu düzeltmişler. Oyunu Xbox Series X'in kontrolcüsüyle oynamayı düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu sizce?
Sahip olduğum bilgisayar budur. Bununla kaç FPS'de oynayabilirim 1920x1080 çözünürlükte?
Oyuna bakmak isteyenler için oyunun Steam linki:
store.steampowered.com
Çok sevdiğim ve uzun yıllardır takip ettiğim Dost abimin incelemesi:
Şimdiden fikrini belirten herkese teşekkürler.
Evet, herkese yeniden selam.
Bu tarz oyunlarla eskiden pek aram yoktu fakat Darks Souls 3 beni bu tarz oyunları oynamaya iten oyun oldu. Bu oyunda biraz daha hikayeye de önem verilmiş gibi geldi bana. Direk bam güm adamlara girişmektense hikayeyi ön planda tutması veya en azından bunu yapmaya çalışması benim hoşuma gitti. Daha önce oynayan varsa spoiler vermeden fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Birkaç Steam incelemesinde oyunun optimizasyonuna söven kişiler gördüm. O kadar kötü mü gerçekten? Dost abi bazı yerler hariç 60 FPS'te oyunu oynadığını söylüyor, sanırsam oyunu düzeltmişler. Oyunu Xbox Series X'in kontrolcüsüyle oynamayı düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu sizce?
Sahip olduğum bilgisayar budur. Bununla kaç FPS'de oynayabilirim 1920x1080 çözünürlükte?
Oyuna bakmak isteyenler için oyunun Steam linki:
Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition on Steam
Game of the Year - The Game Awards 2019 Best Action Game of 2019 - IGN Carve your own clever path to vengeance in the award winning adventure from developer FromSoftware, creators of Bloodborne and the Dark Souls series. Take Revenge. Restore Your Honor. Kill Ingeniously.
Çok sevdiğim ve uzun yıllardır takip ettiğim Dost abimin incelemesi:
Şimdiden fikrini belirten herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: