Sekiro alınır mı?

370655

Megapat
Birkaç tane bu tarz, tek bir oyun üzerine konu açacağım. Çünkü o oyun hakkında uzun uzun konuşup karar vermek istiyorum. O yüzden şimdiden hazır olun.

Evet, herkese yeniden selam.

Bu tarz oyunlarla eskiden pek aram yoktu fakat Darks Souls 3 beni bu tarz oyunları oynamaya iten oyun oldu. Bu oyunda biraz daha hikayeye de önem verilmiş gibi geldi bana. Direk bam güm adamlara girişmektense hikayeyi ön planda tutması veya en azından bunu yapmaya çalışması benim hoşuma gitti. Daha önce oynayan varsa spoiler vermeden fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Birkaç Steam incelemesinde oyunun optimizasyonuna söven kişiler gördüm. O kadar kötü mü gerçekten? Dost abi bazı yerler hariç 60 FPS'te oyunu oynadığını söylüyor, sanırsam oyunu düzeltmişler. Oyunu Xbox Series X'in kontrolcüsüyle oynamayı düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu sizce?

Sahip olduğum bilgisayar budur. Bununla kaç FPS'de oynayabilirim 1920x1080 çözünürlükte?

Oyuna bakmak isteyenler için oyunun Steam linki:

Çok sevdiğim ve uzun yıllardır takip ettiğim Dost abimin incelemesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiden fikrini belirten herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce denemiştim. Zor ama alışmanız lazım. Muhtemelen çoğu savaşta defalarca kez öleceksiniz. Alışınca sıkıntı olmaz. Rakibinizin hamlelerini karşılamak ilk başta zorlayabilir.
Çok fazla öleceğimden ben de eminim. Fakat yapamadığım bir şeyi tekrar denemeyi seven biriyim. Genelde zor da olsa boss savaşlarını kazanırım diye düşünüyorum.
O PC ile FPS sorunu yaşamazsınız. Benim arkadaşım RX 580'li sistemi ile gayet rahat bir şekilde oynayıp bitirdi.
Attığınız Laptop ile sıkıntı yaşamazsınız.
Sisteminiz nedir?
Edit: şimdi gördüm, sorun yaşamazsınız.
O zaman alıyorum oyunu. Teşekkürler yeniden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı