Sekiro alınır mı?

Merax

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
ASUS CERBERUS GTX 1050 Tİ 4 GB
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 OC
Merhaba Sekiro™: Shadows die twice - GOTY Edition 144,50 TL'ye düştü ve oyun güzel mi? Alınır mı? Souls oyunlarını hiç oynamadım sabrım çok yok ama idare ederim :D eğer onu almamın kötü olacağını düşünüyorsanız oyun önerirseniz sevinirim.

Merhaba Sekiro™: Shadows die twice - GOTY Edition 144,50 TL'ye düştü ve oyun güzel mi? Alınır mı? Souls oyunlarını hiç oynamadım sabrım çok yok ama idare ederim :D eğer onu almamın kötü olacağını düşünüyorsanız oyun önerirseniz sevinirim.
Bence deneyebilirsin.Sonuçta beğenmezsen iade eder ve başka bir oyun alırsın ama cidden çok zor ve bazen sinir bozucu(alışana kadar).İyi eğlenceler :)

Merhaba sekiro™: Shadows die twice - GOTY Edition 144,50 TL'ye düştü ve oyun güzel mi? Alınır mı? Souls oyunlarını hiç oynamadım sabrım çok yok ama idare ederim :D eğer onu almamın kötü olacağını düşünüyorsanız oyun önerirseniz sevinirim.

Oyun güzel fakat sabrınız yoksa önermem.

Hocam oyun bir kere çok zor souls oyunları için bunu zaten duymuşsundur fakat denemesi çok daha beter benim o kadar sabrım yoktu ve cidden neredeyse monitörü parçalıyordum en son tabii yine de sen bilirsin

Sabrın yoksa kolaylaştırma hilesi falan bul. Gerçekten çok zor oyun, sinirlerini bozuyor insanın. Uçan tekme atan kırmızı gözlü kurt adamı öldürmek için saatlerimi harcadım, sonunda mutlak zaferi oyunu silerek elde ettim.

Sekiro benim favori oyunum ve muhtemelen görüp görebileceğin en iyi combat mekaniklerine sahip oyun. Sabırlı olduğunu belirtmişsin, bunun yanında öğrenmeye ve kendini geliştirmeye de açıksan, oyunun ana mekaniklerini kavradıktan sonra aldığın keyifle başından kalkmak istemeyeceğin bir oyun olacağını düşünüyorum.

Oynamadan önce düzgün bir rehber izlemeni tavsiye ederim savaş mekanikleri cidden çok iyi bu oyunu oynadıktan sonra başka oyunların savaş sistemini beğenmeyeceksin. Souls oyunlarında yeniysen çıldırmaya hazır ol çünkü en zor souls oyunu denebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı