Usta sabrım yok, sabrımı sınıyanı yok ederim -_-, Allah vergisi duşmanı yok etme sabrım var.
Her türlü bu oyun benlik aldım giti: D yakllaşanı yakarım.
Oyunu denedin mi? Bende almayı düşünüyorum.
Usta sabrım yok, sabrımı sınıyanı yok ederim -_-, Allah vergisi duşmanı yok etme sabrım var.
Her türlü bu oyun benlik aldım giti: D yakllaşanı yakarım.
Yok usta denemedim ama aldım, sende al tavsiye ederim güzel oyun, kötü olsa Zaten almazdım.Oyunu denedin mi? Bende almayı düşünüyorum.
Yok usta denemedim ama aldım, sende al tavsiye ederim güzel oyun, kötü olsa Zaten almazdım.
İyi etmişsin elden ring daha güzel sanırım.Elden Ring aldım Sekiro sanırım hızlıymış epey kafam kaldırmaz![]()
Arkadaşlar Sekiro alınır mı? Şu an 144 TL ( indirim de )
Da, önce hiç Sekiro gibi oyunlar oynamadım adı neyse.
Peki oyunun hikayesi ilgi çekici mi yoksa hikayeden ziyade boss kes yürü sistemiyle mi işliyor?Sabredip oynamaya devam ederseniz muhtemelen hayatınızda oynadığınız en iyi aksiyon & macera oyunu olacak, sabredemez iade eder veya bırakırsanız dünyanın en iyi aksiyon & macera oyununu hiç deneyim edemeyeceksiniz.
Hikayesinde ilgi çekici hiçbir şey yok, odaklanmanız gereken nokta hikayesi değil oynanışı.Peki oyunun hikayesi ilgi çekici mi yoksa hikayeden ziyade boss kes yürü sistemiyle mi işliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.