7 725829 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 250 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #21 Kojima dedi: yok hocam zaten sinirli bir yapım var pc yi kırarım en iyisi BG3 veya ELDEN RİNG bakayım 20 kasıma kadar belki indirime girer. artık 250-300 bandına indie oyunları alırız maalesef. Genişletmek için tıkla... Son dört gün kaldı artık, haşırt dı bilekbord geliyor.
Kojima dedi: yok hocam zaten sinirli bir yapım var pc yi kırarım en iyisi BG3 veya ELDEN RİNG bakayım 20 kasıma kadar belki indirime girer. artık 250-300 bandına indie oyunları alırız maalesef. Genişletmek için tıkla... Son dört gün kaldı artık, haşırt dı bilekbord geliyor.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #22 bilmemem dedi: İnan gamepadden daha basit. Genişletmek için tıkla... Hocam bu alışkanlık ve rahat etme meselesi. Bana gamepad rahat gelir size klavye mouse. Yani kimseyi ikna edemezsiniz böyle bir konuda.
bilmemem dedi: İnan gamepadden daha basit. Genişletmek için tıkla... Hocam bu alışkanlık ve rahat etme meselesi. Bana gamepad rahat gelir size klavye mouse. Yani kimseyi ikna edemezsiniz böyle bir konuda.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 16 Kasım 2023 #23 Asla 780 TL verilmez bu oyuna. gidin bg3 alın. Zaten sekiro ya alışamazsan bir de paran yanar gider.
M mantania Kilopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #24 Ben zam gelmeden tam hatırlamıyorum 70 80 TL gibi bir fiyata almıştım indirimle. FPS kilidi vardı ve mod vs uğraşmak istemediğim için sattım. O kadar fiyat bence verilmez
Ben zam gelmeden tam hatırlamıyorum 70 80 TL gibi bir fiyata almıştım indirimle. FPS kilidi vardı ve mod vs uğraşmak istemediğim için sattım. O kadar fiyat bence verilmez
F francisco77 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #25 Ahmed.arif dedi: Hocam bu alışkanlık ve rahat etme meselesi. Bana gamepad rahat gelir size klavye mouse. Yani kimseyi ikna edemezsiniz böyle bir konuda. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sekiro satın almak istiyorum ancak ne Steam'de ne Epic'te yok
Ahmed.arif dedi: Hocam bu alışkanlık ve rahat etme meselesi. Bana gamepad rahat gelir size klavye mouse. Yani kimseyi ikna edemezsiniz böyle bir konuda. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sekiro satın almak istiyorum ancak ne Steam'de ne Epic'te yok
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #26 francisco77 dedi: Selamlar Sekiro satın almak istiyorum ancak ne Steam'de ne Epic'te yok Genişletmek için tıkla... Sekiro Steam'de var hocam.
francisco77 dedi: Selamlar Sekiro satın almak istiyorum ancak ne Steam'de ne Epic'te yok Genişletmek için tıkla... Sekiro Steam'de var hocam.