Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Kasım 2022 #1 Sekiro'da juzou the dunkard bossunu kestim ama anahtarı bulamadım. Anahtar nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022
Çözüm Fatalis 14 Kasım 2022 Enahaine dedi: İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde Genişletmek için tıkla... Alevler içindeki Father(Owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız.
Enahaine dedi: İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde Genişletmek için tıkla... Alevler içindeki Father(Owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 14 Kasım 2022 #2 Tam olarak neyin anahtarı? Artı 0 Eksi
KS KS Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Kasım 2022 #3 Fatalis dedi: Tam olarak neyin anahtarı? Genişletmek için tıkla... İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde Artı 0 Eksi
Fatalis dedi: Tam olarak neyin anahtarı? Genişletmek için tıkla... İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 14 Kasım 2022 #4 Enahaine dedi: İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde Genişletmek için tıkla... Alevler içindeki Father(Owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Enahaine dedi: İngilizcede hidden temple key diye geçiyor türkçesini bilmiyorum.Gizli tapınak anahtarı herhalde Genişletmek için tıkla... Alevler içindeki Father(Owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız.
KS KS Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Kasım 2022 #5 Fatalis dedi: Alevler içindeki father(owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onunla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun. Artı 0 Eksi
Fatalis dedi: Alevler içindeki father(owl) ile konuşursanız o veriyor anahtarı, muhtemelen onunla konuşmadan direkt çıktınız o mekandan, önce onunla konuşmalıydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun.