Sürprizbozan Sekiro bitirildikten sonra yeniden oynanınca "The divine heir must not be left behind" hatası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa1421

Decapat
Daha fazla  
Sekiro'yu bitirdim. Bir daha başlamak istiyorum ancak ilk Genichiro karşılaşmamızın oraya doğru girmeye çalıştığımda "the divine heir must not be left behind. " diyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-01-03 at 19.40.49.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-03 at 19.40.49.jpeg
    305,5 KB · Görüntüleme: 121
Islıkla çağırma seçeneği mi gelmiyor? Bütün diyalogları tamamladınız mı kurtardıktan sonra? Önce kılıcı verip sonraki diyalogda “beni ıslıkla çağır” diyordu sanki, hızlıca ilerlemek için o diyaloğu açmadıysanız ondan olabilir.

Islıkla çağırma seçeneği mi gelmiyor? Bütün diyalogları tamamladınız mı kurtardıktan sonra? Önce kılıcı verip sonraki diyalogda “beni ıslıkla çağır” diyordu sanki, hızlıca ilerlemek için o diyaloğu açmadıysanız ondan olabilir.
evet hızlıca geçmiştim direk tamam bir deniyim

Burası son Bossu kestikten sonra geldiğiniz kapı sanırım. Tüm diyalogları tamamladıktan sonra sizin seçiminize göre oyun bitiyor Kuronun yanına gidip diyalogları tamamlamanız lazım sanırım. Sinematik sonrası oyun otomatik New Game Plus yapıyor bildiğim kadarıyla.

Yoksa oyun başı mı burası? Tam hatırlayamadım burayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı