Sekiro ile souls-like'a başlanır mı?

Kaan2324

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz Sekiro şu an Steam'de 144 TL gibi bir fiyatta ama ben daha once cok souls oynamadım. Yani bir Mortal Shell denedim ama sıkılıp bıraktım. Sekiro ise çok hareketli sıkılmam diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Elden Ring veya Dark Souls 3 daha iyi bir tercih olur. Sekiro kendi türü içinde bile en zorlarından biriyken giriş için pek uygun olamıyor.
Anladım anladım
Sabırlı biriysen başlanır bu arada.
Sabırlıyım aslında da yapabilirim gibime gelmedi sadece videolarını falan izledim de adamlar diyorum napıyor napıyor bunlar 😅

Merhaba, biliyorsunuz Sekiro şu an Steam'de 144 TL gibi bir fiyatta ama ben daha once cok souls oynamadım. Yani bir Mortal Shell denedim ama sıkılıp bıraktım. Sekiro ise çok hareketli sıkılmam diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ben başladım bir daha kimseyi başlattırmamaya yemin ettim hocam kesinlikle hayır ds3 deneyebilirsiniz.

Açıkçası mortal shellden sıkılıp bırakma sebebiniz oyunun hantal gelmesi ise sekiro hızlı, akıcı ve tatminkar savaş mekanikleri ile aradığınız oyun olabilir ancak souls türüne benim gibi sekiro ile giriş yapacaksanız sekirodan sonra oynayacağınız diğer soulslardaki combat çok hantal gelecektir.

Açıkçası Mortal Shell'den sıkılıp bırakma sebebiniz oyunun hantal gelmesi ise Sekiro hızlı, akıcı ve tatminkar savaş mekanikleri ile aradığınız oyun olabilir ancak souls türüne benim gibi Sekiro ile giriş yapacaksanız Sekiro'dan sonra oynayacağınız diğer soulslardaki combat çok hantal gelecektir.

Bıliyorum hocam biraz oynayışı cekti zaten beni kendine ama sepete ekledim son güne kadar düşüneceğim alırsam ve becerebilirsem yazarım yazmazsam zaten becerememişimdir 😂.

Ben başladım bir daha kimseyi başlattırmamaya yemin ettim hocam kesinlikle hayır DS3 deneyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam hala düşünüyorum ama böyle deyince sepetten çıkarasım geldi 🙃.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı