Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 Ben Sekiro ile başladım, 2.5 saat oynadım ve günlerdir giresim yok Biraz daha süre geçince devam edeceğim sanırım.
Ben Sekiro ile başladım, 2.5 saat oynadım ve günlerdir giresim yok Biraz daha süre geçince devam edeceğim sanırım.
K Kaan2324 Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 Achlyis dedi: Ben Sekiro ile başladım, 2.5 saat oynadım ve günlerdir giresim yok biraz daha süre geçince devam edeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım ya off galiba son dakikadaki ruh halime bağlı her şey teşekkürler herkese önerileri için .
Achlyis dedi: Ben Sekiro ile başladım, 2.5 saat oynadım ve günlerdir giresim yok biraz daha süre geçince devam edeceğim sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım ya off galiba son dakikadaki ruh halime bağlı her şey teşekkürler herkese önerileri için .