Sekiro indirime girer mi?

Elden Ring falan zamlandı ancak Sekiro hala aynı alsam mı almasam mı arada kaldım. Alırsam kazık yemiş gibi hissedeceğim, almasam zamlanacak daha fazla para vereceğim ne yapmalıyım almalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?

Benim için sekiro 1000 lira bile olsa verdiğim paraya değecek bir oyun çünkü oyunu öğrendim mekaniklerini kavradım, NG+7'yi geçtim tabiri caizse iliğini kemiğini kuruttum ve hâlâ oynarken çok keyif alıyorum. Yeni başlayacak biri için sekiro şuanki indirimsiz fiyatını (289 TL) hak eder mi?
Souls oyunlarına ve mantığına hakimsen kesinlikle. Souls türüne yeni giriş yapacak (öğrenmeye kapalı ve sabırsız) biri içinse sekiro, alıpta oynayamadığı yada iade ettiği bir oyun olma ihtimali çok yüksek.

Son düzenleme:
Konuyu kapatmayı unutmuşum. Sekiro'yu aldım indirime girmedi Stealth festte, 24 saatim falan var şu an aşırı sarıyor. İlk souls oyunum olmasına rağmen alıştıktan sonra aşırı sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…