Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #1 Sekiro'da mini boss olan shinobi hunter enshin of misenden hemen önce olacak şekilde bir save dosyası arıyorum. Nereden bulabilirim acaba?
Sekiro'da mini boss olan shinobi hunter enshin of misenden hemen önce olacak şekilde bir save dosyası arıyorum. Nereden bulabilirim acaba?
Çözüm Moltreach 26 Eylül 2023 Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir.
Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Eylül 2023 #2 C:/Kullanıcılar/kullanıcı_adın/App_Data/Roaming/Sekiro. Çalıştırı aç: %appdata% yaz bu yola gider. Artı 0 Eksi
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 26 Eylül 2023 #3 PCGamingWiki sayfasına göre %APPDATA%\Sekiro\<user-id> altında bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #4 Yanlış anladınız benim elimde save dosyası yok o bosstan önce olan save dosyası arıyorum başkasında var mı diye. Moltreach dedi: Yanlış anladınız benim elimde save dosyası yok o bosstan önce olan save dosyası arıyorum başkasında var mı diye. Genişletmek için tıkla... Tekrardan başlamak istemiyorum orada bırakmıştım. Artı 1 Eksi
Yanlış anladınız benim elimde save dosyası yok o bosstan önce olan save dosyası arıyorum başkasında var mı diye. Moltreach dedi: Yanlış anladınız benim elimde save dosyası yok o bosstan önce olan save dosyası arıyorum başkasında var mı diye. Genişletmek için tıkla... Tekrardan başlamak istemiyorum orada bırakmıştım.
T TOLOS Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 339 Makaleler 2 Çözümler 7 26 Eylül 2023 #5 Kusura bakmayın yanlış anlaşılma için. Öyle ise nokta atışı bi kayıt dosyası bulabileceğinizi sanmıyorum, belki hasar modu vs. kurup başlangıçtan itibaren o noktaya hızlı bir şekilde gelebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kusura bakmayın yanlış anlaşılma için. Öyle ise nokta atışı bi kayıt dosyası bulabileceğinizi sanmıyorum, belki hasar modu vs. kurup başlangıçtan itibaren o noktaya hızlı bir şekilde gelebilirsiniz.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #6 Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir.
M Mami2003 Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 Moltreach dedi: Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurdun bende indirdim RAR'ı fakat nasıl kuracağım Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Sekiro Shadows Die Twice. The Save Files to end all Save Files aradığım dosyayı buldum tüm boss ve minibossların dosyası var konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurdun bende indirdim RAR'ı fakat nasıl kuracağım